TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Succesul în viaţă. Deprinderi şi strategii care vă vor revela puterile ascunse şi calea spre succes FY-BRT-SNVDIS-05-N-001
Succesul în viaţă. Deprinderi şi strategii care vă vor revela puterile ascunse şi calea spre succes
Vezi
galerie

Succesul în viaţă. Deprinderi şi strategii care vă vor revela puterile ascunse şi calea spre succes

de Brian Tracy

Id: #228075

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În cartea Succesul în viaţă, autorul ne dă un sistem puternic, cu eficienţă maximă, bazat pe cercetări şi aplicaţii practice ce s-au desfăşurat pe parcursul a treizeci de ani. Acest sistem poate fi aplicat imediat, pentru a obţine rezultate mai bune în absolut fiecare aspect al vieţii voastre.

Veţi învăţa despre idei, concepte şi metode folosite de oameni care au mare succes în tot ceea ce fac. Veţi învăţa cum să vă descătuşaţi potenţialul individual, pentru a atinge cele mai bune rezultate personale. Imediat ce veţi citi cartea, veţi căpăta o gândire pozitivă, veţi deveni mai convingători şi vă veţi concentra mai puternic asupra a tot ceea ce faceţi. Mulţi dintre cei peste un milion de absolvenţi ai programului acestor seminarii, program care stă la baza cărţii de faţă, şi-au mărit substanţial venitul şi şi-au îmbunătăţit viaţa, în fiecare aspect al ei.

Programul detaliat pentru a atinge succesul şi realizarea personală, prezentat în aceste pagini, include principii viabile bazate pe psihologie, religie, filozofie, management, ştiinţe economice şi politice, istorie şi metafizică. Aceste idei sunt combinate într-o serie de informaţii care se desfăşoară rapid, ce trebuie urmate pas cu pas şi care vă vor duce rapid la cel mai mare succes pe care nici nu v-aţi imaginat că l-aţi putea atinge. Ele vă vor consolida respectul de sine, vor îmbunătăţi performanţele personale şi vă vor ajuta să aveţi un control perfect asupra fiecărui aspect din viaţa voastră personală şi profesională.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Brian Tracy

Traducător: Monica Vișan

Data apariției: februarie 2005

Titlu original: Maximum Achievement: Strategies and Skills That Will Unlock Your Hidden Powers to Succeed

ISBN: 978-973-7978-24-2

Copertă: Paperback

Număr pagini: 400

Dimensiuni: 13x20 cm

Limbă: Română

Hârtie: 80g/m

Editura: For You

Teme: succes

 

Opinii editoriale

"Căutaţi, cumva, ceva care să aibă puterea de a vă schimba, brusc, viaţa? Nu mai căutaţi! Cartea Succesul în viaţă, de Brian Tracy, ne cheamă să vedem ce minuni se află în fiecare dintre noi. Ea merge direct la ţintă şi ne atinge profund inima."

Harvey Mackay

"Această carte de maximă importanţă poate fi pentru voi cheia spre succes şi fericire, dacă vreţi să urmaţi principiile extraordinar de folositoare expuse în ea."

Og Mandino

" Brian Tracy este un maestru în materie de dezvoltare a măiestriei evoluţiei şi stăpânirii de sine. Mai mult decât orice altă sursă pe care am putea-o accesa, acest sipet plin de comori oferă tuturor celor care astăzi doresc să aibă succes, o enciclopedie de idei despre bogăţia noastră lăuntrică, o cunoaştere mai mare şi mai relevantă, o orientare spre acţiune. Această carte este mai mult decât un ghid; ea este un manual pentru cei care vor să ajungă cei mai performanţi şi mai plini de succes oameni din lume."

Denis Waitley
Brian Tracy
Brian Tracy
Autor

Brian Tracy deţine funcţiile de chairman şi CEO la Brian Tracy International, o...

vezi autor