TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Secretul magnetului inimii AD-RUS-SECRMI-10-N-001
Secretul magnetului inimii
Vezi
galerie

Secretul magnetului inimii

de Ruediger Schache

Id: #227327

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cei mai mulţi oameni poartă în sine aspiraţii şi probleme similare. Ei caută un sens în viaţă şi o împlinire a acesteia. Vor să înţeleagă, să înveţe şi să crească. Sunt în căutarea unor răspunsuri funcţionale la întrebările pe care li le pune viaţa. Dar, mai presus de toate, vor să iubească şi să fie iubiţi cu trăinicie. Totuşi, adesea, pare că tocmai aceste năzuinţe se îndeplinesc cu atât mai greu, cu cât sunt dorite mai mult.

Cartea „Secretul magnetului inimii” îi dezvăluie cititorului ştiinţa despre forţa misterioasă a charismei şi a atracţiei, care acţionează asupra noastră, a tuturora, şi ne determină viaţa.

Folosind o mulţime de cazuri reale şi indicaţii practice, Ruediger Schache explică esenţa aceste ştiinţe complexe, prin zece secrete. Fiecare dintre secrete poartă în sine o cunoaştere străveche. Cine se implică în această cunoaştere beneficiază de o nouă conştientizare, reuşind să atragă acei oameni, pe care şi-i doreşte cu ardoare.

Oamenii şi evenimentele nu se ivesc fără motiv în viaţa dumneavoastră. Modul în care se nasc şi se dezvoltă relaţiile nu are nimic de-a face cu norocul sau cu ghinionul.

Totul se întâmplă sub influenţa unei forţe, iar această forţă ne leagă pe toţi. Ea este motivul pentru care ne regăsim sau nu. Ea determină ceea ce simţim şi cum ne comportăm. Tot ea determină şi dacă poate apărea iubirea.

Dacă aţi înţeles această forţă şi o modelaţi conştient, ea va atrage în viaţa dumneavoastră tocmai pe acei oameni şi acele evenimente, pe care vi le doriţi cu ardoare.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ruediger Schache

Traducător: Cristian-Mihail Miehs

Data apariției: noiembrie 2010

Titlu original: Das Geheimnis des Herzmagneten

ISBN: 978-606-8080-37-6

Copertă: Paperback

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,8 x 18,1 cm

Hârtie: Lux

Editura: Adevăr divin

Ruediger Schache
Ruediger Schache
Autor

Ruediger Schache este cercetător al conştiinţei, autor de cărţi, jurnalist indep...

vezi autor