TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Secretul AD-RHB-SECRET-07-N-001
Secretul
Vezi
galerie

Secretul

de Rhonda Byrne

Id: #227758

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cartea 1
 

Descriere produs

Părți din Marele Secret s-au aflat în tradițiile orale, în literatură, în diferite religii și filozofii, de-a lungul secolelor. Pentru prima dată, toate părțile Secretului au fost reunite într-o revelație incredibilă, care va transforma viețile celor ce o trăiesc.


Din această carte, veți învăța cum sa folosiți Secretul în toate aspectele vieții dumneavoastră – obținerea banilor, păstrarea și redobândirea sănătății, relațiile interumane, fericirea și în orice interacțiune pe care o aveți în această lume. Veți începe să înțelegeți puterea ascunsă, nefolosită, care se află în lăuntrul vostru și această revelație poate aduce bucurie fiecărui aspect al vieții dumneavoastră.


Secretul cuprinde înțelepciune de la învățători din vremea noastră – bărbați și femei care au folosit-o pentru a dobândi sănătate, bunăstare și fericire. Aplicând cunoașterea Secretului, ei aduc la lumină întâmplări captivante de vindecare a unor boli, de redobândire a sănătății, de depășire a unor obstacole și de obținere a ceea ce mulți oameni ar considera imposibil.

Marele Secret a fost transmis de-a lungul epocilor, a fost mult râvnit, ascuns, pierdut, furat și adus cu mari sume de bani. Acest Secret vechi de secole a fost înțeles de câțiva dintre cei mai importanți oameni din istorie: Platon, Galileo Galilei, Beethoven, Edison, Carnegie, Einstein – alături de alți inventatori, teologi, oameni de știință și mari gânditori. Acum, Secretul a fost dezvăluit lumii.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Rhonda Byrne

Traducător: Mihai Popescu

Data apariției: octombrie 2007

Titlu original: The Secret

ISBN: 9789738759572

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 216

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x18 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Adevăr divin

Teme: secret

Rhonda Byrne
Rhonda Byrne
Autor

Autoarea RHONDA BYRNE, asemenea fiecăruia dintre noi, s-a aflat în propria călăt...

vezi autor