TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Primește iubirea pe care o dorești HE-HAH-PIPCOD-15-N-001
Primește iubirea pe care o dorești
Vezi
galerie

Primește iubirea pe care o dorești

de Harville Hendrix

Titlu apărut în colecția Pas în doi la Herald

Id: #226046

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ghid pentru cupluri
 

Descriere produs

Primeşte iubirea pe care o doreşti este cel mai vândut ghid de transformare a unei relaţii intime într-o sursă neîntreruptă de iubire şi armonie. În această carte, Harville Hendrix prezintă abilităţile de relaţionare care au ajutat deja sute de mii de cupluri să înlocuiască eficient confruntarea şi criticile cu un proces de vindecare ce are la bază dezvoltarea şi susţinerea reciproce. Acest ghid extraordinar de practic descrie tehnica revoluţionară a Terapiei Relaţionale Imago, ce combină mai multe discipline - printre care se numără ştiinţele comportamentale, psihologia abisală, terapia cognitivă şi terapia Gestalt - pentru a crea un program ce urmăreşte rezolvarea conflictelor şi înnoirea comunicării şi pasiunii.


Primeşte iubirea pe care o doreşti descrie cele trei etape ale relaţiilor intime, furnizează studii de caz ilustrative şi oferă recomandări folositoare pentru a depăşi obstacolele care stau în calea celor trei etape, în vederea creării unei legături mult mai puternice în interiorul cuplului. În primul rând, ea expune stadiile majorităţii relaţiilor - atracţia, iubirea romantică şi lupta pentru putere - şi sugerează modaliţăti prin care partenerii pot asocia conflictele din relaţia lor cu fiecare dintre aceste stadii. Apoi explorează metode pentru obţinerea unei "Căsnicii Conştiente", în cadrul căreia sunt readuse în atenţie fazele iniţiale ale iubirii romantice şi confruntarea este înlocuită treptat cu dezvoltarea şi susţinerea. În cele din urmă, autorii încorporează aceste idei intr-un curs terapeutic unic, oferind o serie de exerciţii utile care conduc la înţelegere, rezoluţie şi revitalizare. Aceştia descriu, pas cu pas, modul în care putem comunica mai clar şi cu o sensibilitate sporită, felul în care ne putem debarasa de comportamente distructive şi în care ne putem focaliza energia spre împlinirea nevoilor partenerului.


Primeşte iubirea pe care o doreşti se adresează, aşadar, cuplurilor aflate în orice etapă a relaţiei, oferindu-le soluţii unice pentru rezolvarea conflictelor şi pentru obţinerea unei satisfacţii emoţionale reciproce.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Harville Hendrix

Traducător: Iustina Cojocaru

Data apariției: mai 2022

Titlu original: Getting the love You Want. A Guide for Couples

ISBN: 594-841-743-018-6

EAN-13: 5948417430148, 5948417430186

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 367

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Teme: iubire, cuplu

Editura: Herald

Harville Hendrix
Harville Hendrix
Autor

Harville Hendrix este terapeut clinician, cunoscut la nivel global pentru lucrul...

vezi autor