TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Posibilităţi infinite. Arta de a-ţi transpune visele în practică AD-MID-PIADAT-11-N-001
Posibilităţi infinite. Arta de a-ţi transpune visele în practică
Vezi
galerie

Posibilităţi infinite. Arta de a-ţi transpune visele în practică

de Mike Dooley

Id: #227886

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Manifestul lui Mike Dooley, intitulat Posibilităţi infinite, afirmă că în această lume a iluziilor nu există rezerve finite ale lucrurilor pe care ni le dorim, şi îndeosebi ale fericirii, iar experimentarea unei iubiri mai mari şi a unor posibilităţi noi nu este limitată decât de capacitatea noastră de a ni le imagina şi de a le transpune în fapt.

Prin viziunea sa uimitoare şi cu sinceritatea sa dezarmantă, Dooley ne oferă revelaţii spirituale care ne dezvăluie adevărul din spatele dorinţelor noastre, al naturii umane şi al „Inteligenţei Divine“, şi ne învaţă cum să atragem în viaţa noastră ceea ce ne dorim cu adevărat.

Înţelegerea este elixirul care îţi revelează locul pe care îl ocupi în eternitate şi care îţi permite să îţi aliniezi convingerile şi să îţi dinamizezi imaginaţia astfel încât să realizezi toate lucrurile pe care le visezi.

Noi suntem fiinţe spirituale cu un potenţial infinit, care se aventurează în câmpul tuturor posibilităţilor, creându-şi propria realitate, propriul destin şi propriul noroc.

Cartea Posibilităţi infinite oferă o perspectivă inedită şi inspirată asupra manierei în care ne putem descoperi adevărata menire, în care ne putem dinamiza imaginaţia şi în care ne putem manifesta dorinţele. Mike Dooley ne explică în ea că visele noastre nu sunt deloc accidentale sau lipsite de valoare, ci ne invită să înţelegem diferite adevăruri legate de propria noastră fiinţă, inclusiv de viaţa pe care ne-o putem crea. Dacă vei învăţa să îţi deschizi inima şi mintea, gândind mult mai departe decât te-a învăţat spiritualitatea tradiţională, vei înţelege că viaţa este aventura supremă, oferindu-ţi zilnic oportunităţi care te pot conduce la descoperirea de sine şi la înţelegerea motivului pentru care te afli în această lume.

Explorând în profunzime misterele Universului, cartea Posibilităţi infinite deschide noi uşi, noi ferestre şi noi căi, care ne pot conduce la un mod de viaţă inedit, dar capabil să ne împlinească. Pregăteşte-te să rămâi uimit citind ghidul lui Mike Dooley despre viaţa viselor tale, o viaţă care poate fi trăită în mod semnificativ, cu iubire şi în lumină.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mike Dooley

Traducător: Cristian Hanu

Data apariției: iulie 2011

Titlu original: Infinite possibilities

ISBN: 978-606-8080-48-2

EAN-13: 9786068080482

Copertă: Paperback

Număr pagini: 407

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Adevăr divin

Teme: emoții

 

Opinii editoriale

Posibilităţi infinite este o carte perfectă, care apare la momentul oportun, plină de înţelepciune, de răspunsuri şi de sfaturi – o combinaţie unică ce îi poate ajuta pe toţi cei care trec printr-o perioadă de tranziţie şi de schimbare. Mi-a plăcut foarte mult.

Ariane de Bonvoisin, autoarea bestsellerului Primele 30 de zile

După ce am fost mult timp un fan al marilor eroi – Anthony Robbins, Wayne Dyer, Earl Nightingale şi ceilalţi – mi-am dat seama că Dooley este cel mai articulat şi cel mai literat dintre toţi.

Roger Yale, Los Angeles Entertainment Today

Această carte m-a umplut de entuziasm! Mike Dooley le-a oferit oamenilor un dar minunat. El ne-a învăţat pe toţi cum să manifestăm o viaţă plină de bucurie, adică exact ceea ce a intenţionat Dumnezeu atunci când ne-a creat.

Neale Donald Walsh, autorul cărţilor Când totul se schimbă, schimbă totul în viaţa ta şi Conversaţii cu Dumnezeu

Această carte îţi poate deschide toate porţile. După ce vei citi Posibilităţi infinite, nu vei mai vedea niciodată viaţa din aceeaşi perspectivă.

James Van Praagh, autorul cărţii Mesaje de dincolo de moarte
Mike Dooley
Mike Dooley
Autor

Fost contabil specializat în impozite internaţionale, apoi antreprenor şi interp...

vezi autor