TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Mina de cașcaval AM-WIC-MDCCSM-04-N-001
Mina de cașcaval
Vezi
galerie

Mina de cașcaval

de William Cottringer

Id: #228763

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să-ți mănânci cașcavalul încât să nu se termine
 

Descriere produs

Ce trebuie să facem pentru a obține succesul? La ce trebuie să renunțăm? Cum ne imaginăm succesul? Ce trebuie să facem pentru a-l păstra? 

 

William Cottringer oferă răspunsuri la aceste întrebări și demonstrează că visurile nu se vor trasforma niciodată în realitate dacă nu suntem dispuși să adoptăm o atitudine flexibilă în ceea ce privește obiectivele și modul în care vrem să le realizăm. Mulți dintre noi visează să atingă succesul, dar foarte puțini se încumetă să facă primii pași pentru a atinge acest succes. Și chiar și mai puțini oameni sunt dispuși să înfrunte greutățile pe care le presupune călătoria spre atingerea destinației dorite. De cele mai multe ori, încercăm să ne acomodăm cu locurile în care ne aflăm și încercăm mereu să atingem perfecțiunea, oriunde ne-am afla. Ne luptăm fără încetare să depășim prăpastia existența între locul unde ne aflăm și cel unde ne dorim să fim. Problema este că ne lăsăm adesea pradă nerăbdării și încercăm să atingem perfecțiunea prin orice mijloace putem, creând de fapt și mai mult haos în viața noastră.

 
Mine de cașcaval este o carte extraordinar de utilă și profundă, pătrunde exact în miezul problemelor, relevându-ne aspectele cele mai importante ale vieții, aspecte care ne conferă mai multă armonie și echilibru și care ne ajută să realizăm mai mult decât ne-am putea imagina vreodată.

extinde
 

Detalii produs

Autor: William Cottringer

Traducător: Iris Manuela Gâtlan-Anghel

Data apariției: 2004

Titlu original: You Can Have Your Cheese and Eat It Too: Closing the Gap Between Where You Are and Where You Want to Be by William Cottringer

ISBN: 9789739397889

EAN-13: 2055000018539

Copertă: Paperback

Număr pagini: 176

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Amaltea

Teme: succes

William Cottringer
William Cottringer
Autor

Autor prolific dar și mare iubitor de fotografie, William Cottringer are o diplo...

vezi autor