TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Marele TU! AM-RDL-MTDCDV-07-N-001
Marele TU!
Vezi
galerie

Marele TU!

de René de Lassus

Id: #228754

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Descoperiți comorile dinlăuntrul vostru
 

Descriere produs

Și câte nu am făcut pentru ca totul să meargă bine!” De câte ori n-ați auzit această concluzie tristă? De câte ori nu ați pronunțat-o voi înșivă? Câte relații, întâlniri, reuniuni profesionale, negocieri nu s-au încheiat prin constatarea eșecului sau cel puțin a semi-eșecului? Mulți dintre noi nu obțin decât mult prea rar rezultate satisfăcătoare. În vreme ce alții par să reușească în tot ceea ce întreprind, ca și cum ar fi dotați cu un al șaselea simț pentru viață...

 

Peste treizeci de ani de experiență ca formator în psihologie, comunicare, creativitate și dezvoltare personală îl recomandă pe Rene de Lassus pentru a ne conduce, prin intermediul unui stil clar, către răspunsuri concrete și către descoperirea comorilor care există în noi, dar pe care nici măcar nu le bănuim. Inteligența, sensibilitatea, creativitatea noastră personală sunt comori imense care ne aparțin în exclusivitate și care pot să ne facă mai puternici și mai fericiți! Secretul? Stabilirea unor relații optime cu noi înșine și cu ceilalți, dar și crearea unor relații spirituale armonioase.

 

În zilele noastre, există adevărate tehnologii ale comunicării, precum Analiza Tranzacțională, NLP, Afirmarea de sine: unelte permanente, eficiente și accesibile tuturor. Resursele care sălășluiesc în adâncul ființei umane sunt atât de numeroase, încât se simțea nevoia apariției unui ghid de auto-descoperire. Fiecare posedă un potențial ascuns: trebuie doar să îl dezvolte!

extinde
 

Detalii produs

Autor: René de Lassus

Traducător: Luiza Maria Dăniliuc

Data apariției: 2007

Titlu original: Comment Découvrir ces Trésors qui sommeïllent en vous

ISBN: 9789737780782

Copertă: Paperback

Număr pagini: 176

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Amaltea

Teme: identitate, suflet