TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Blink PU-MAG-BDBN2S-11-N-001
Vezi
galerie

Blink

de Malcolm Gladwell

Id: #228971

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Decizii bune în 2 secunde
 

Descriere produs

Cu o nouă postfață a autorului și un interviu inedit cu Malcolm Gladwell.

 

În The Tipping Point, Malcolm Gladwell a redefinit felul în care percepem lumea exterioară. În Blink, el revoluționează felul în care înțelegem lumea interioară.

 

Pornind de la studii de ultimă oră din domeniul neuroștiinței și al psihologiei pentru a demonstra că diferența dintre o decizie bună și una greșită nu stă atât în volumul de informații cu care lucrăm, cât în capacitatea de a ne concentra asupra unor detalii esențiale, Gladwell ne învață cum putem lua decizii mai bune – acasă, la birou și în viața de zi cu zi.

 

Original, accesibil, anecdotic, aerisit, captivant: acesta este stilul lui Malcolm Gladwell. Un stil care îmbină știința, sociologia, psihologia, cultura pop și care propune o interpretare cu totul nouă a realităților. Toate cărțile sale au fost numărul unu în clasamentul New York Times Book Review.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Malcolm Gladwell

Traducător: Irina Henegar

Data apariției: 2011

Titlu original: Blink: The Power of Thinking Without Thinking

ISBN: 978-973-1931-81-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Publica

Teme: curaj, încredere, succes

 

Opinii editoriale

Gladwell ilustrează cu măiestrie un aspect al vieții noastre mentale pe care ne bazăm într-o măsură covârșitoare, dar pe care foarte rar îl analizăm, anume abilitatea de a face judecăți rapide și de a lua decizii spontane, edificatoare. O carte incitantă și o experiență foarte plăcută.

Donna Seaman, Booklist

După ce am parcurs primele pagini din Blink am știut că voi petrece toată noaptea citind această carte.

Jennifer Reese, Entertainment Weekly

Blink trece alert printr-o serie de istorii încântătoare... Gladwell ne surprinde constant cu informații și fenomene fascinante... Dacă aveți încredere în judecata mea spontană, cumpărați această carte: veți fi încântați.

David Brooks, New York Times Book Review

Cartea este o desfătare... Povestitorul Gladwell e genial. Este ca un zeu hindus, atotștiutor, al anecdotelor: le extrage din toate domeniile imaginabile ale existenței umane.

Lev Grossman, Time

Gladwell este pentru științele sociale ceea ce a fost Stephen Hawking pentru teoria fizicii... Gladwell își ilustrează teoriile cu exemple fascinante, combinând datele științifice cu o scriitură excepțională.

Jill Spitznass, Portland Tribune
Malcolm Gladwell
Malcolm Gladwell
Autor

Licenţiat în istorie, absolvent al University of Toronto, fost reporter pentru r...

vezi autor