TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cartea somnului CV-JOE-CARTES-16-N-001
Vezi
galerie

Cartea somnului

de Joseph Emet

Titlu apărut în colecția Metta la Curtea Veche

Id: #245026

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Programul de meditație conștientă pentru îmbunătățirea somnului în șapte săptămâni
 

Descriere produs

Știați că orele petrecute dormind sunt singura perioadă în care privim în interiorul nostru, liniștiți și nederanjați? Meditați la cât de ocupată este mintea noastră și încercați să transformați neliniștea în liniștea unui cântec de leagăn.

 

Cartea somnului este primul program de meditație conștientă pentru îmbunătățirea somnului în șapte săptămâni. Văzută ca o alegere naturală, meditația conștientă s-a dovedit a fi eficace în tratarea afecțiunilor de natură psihologică, precum stresul, depresia și anxietatea, aceste afecțiuni fiind considerate tulburări de somn din momentul în care punem capul pe pernă.

 

Prima parte a cărții explică de ce practica meditației conștiente, cu rădăcini în conștiința de sine poate fi considerată cea mai rațională metodă de a trata cazurile de insomnie și ne arată cum putem depăși etapele de insomnie din viața noastră prin învățarea metodelor de meditație conștientă. A doua parte detaliază șapte exerciții specifice care pot fi realizate înainte de a merge la culcare sau în primele ore ale dimineții, sau ori de câte ori apar tulburări de somn.


Cartea somnului este o invitație la recunoștință, încredere și practicarea meditației conștiente, văzută ca remediu al problemelor cu somnul. Prin practicarea prezenței conștiente permitem înțelegerii, cunoașterii și inspirației noastre să ne guverneze fiecare moment al vieții.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Joseph Emet

Traducător: Ruxandra Apetrei

Data apariției: iunie 2016

Titlu original: Buddha's Book of Sleep: Sleep Better in Seven Weeks with Mindfulness Meditation

ISBN: 978-606-588-782-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 144

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: stres, depresie, terapie

 

Opinii editoriale

Practica meditației conștiente ne poate ajuta să aducem pacea în inimile și în mințile noastre.

Thich Nhat Hanh

Concepută cu un anumit scop, cartea lui Emet este o inițiere în tehnicile de meditație ale ascetului Buddha care se aplică în știința somnului. Cititorii ar putea fi atrași de prima componentă a cărții. Dacă o vor citi cu atenție și vor urmări cu răbdare programul de tehnici de meditație conștientă, vor deprinde nu numai practici de îmbunătățire a somnului, dar își vor schimba radical și viețile.

Huffington Post

Pacea este la fiecare pas. Ea transformă calea fără de sfârșit în bucurie.

Buddha
Joseph Emet
Joseph Emet
Autor

Joseph Emet este profesor de meditație, scriitor și muzician. Locuiește în Montr...

vezi autor