TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Amintiri din rai AD-DGW-AMINDR-15-N-001
Amintiri din rai
Vezi
galerie

Amintiri din rai

de Dr. Wayne W. Dyer, Dee Garnes

Id: #242840

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Poetul britanic William Wordsworth, care a trăit în secolul XIX, a afirmat că noi ne pierdem încetul cu încetul cunoașterea referitoare la rai, pe măsură ce creștem. El a declarat că „nașterea noastră nu este decât un somn și o uitare” a existenței noastre celeste de dinainte.

Dr. Wayne W. Dyer și coautoarea Dee Garnes au declarat de multe ori că cei care cunosc cele mai multe lucruri despre Dumnezeu sunt copiii mici, care au stat până recent în brațele lui Dumnezeu. Dee s-a convins de acest lucru în urmă unei interacțiuni cu propriul ei copil. Curioși să afle mai multe despre acest fenomen, Wayne și Dee au decis să lanseze o invitație adresată părinților din întreaga lume, de a-și împărtăși experiențele. Răspunsul copleșitor pe care l-au primit i-a determinat pe cei doi să scrie această carte, care include cele mai interesante relatări primite, în care copiii vorbesc despre amintirile lor de dinainte de naștere.

După toate aparențele, copiii mici ajung în această lume păstrand amintiri din perioadă petrecută în lumea spiritelor, dovedind acest lucru membrilor familiilor lor. Ei descriu dialoguri cu Dumnezeu, afirmă că și-au ales personal părinții, vorbesc despre diferiți membri de familie decedați înaintea nașterii lor pe care i-au cunoscut în dimensiunea spirituală, își aduc aminte de viețile lor anterioare și descriu cu elocvență și cu acuratețe iubirea divină care există dincolo de această lume fizică, dar și o perioadă în care puteau comunica telepatic și în care s-au decis să coboare pe pământ.

Această carte fascinantă îi încurajează pe părinți și bunici să își asume un rol mult mai activ în comunicarea cu acești nou-veniți… și să înțeleagă că experiența terestră înseamnă mult mai mult decât percepem noi cu cele cinci simțuri ale noastre.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dr. Wayne W. Dyer, Dee Garnes

Traducător: Cristian Hanu

Data apariției: decembrie 2015

Titlu original: Memories of Heaven: Children`s Astounding Recollections of the Time Before They Came to Earth

ISBN: 978-606-756-003-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 253

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Adevăr divin

Teme: Dumnezeu

Dr. Wayne W. Dyer
Dr. Wayne W. Dyer
Autor

Dr. Wayne W. Dyer (1940 – 2015) a fost doctor în psihologia de consiliere, scrii...

vezi autor
 Dee Garnes
Dee Garnes
Autor

Dee Garnes locuieşte în Maui împreună cu soţul ei şi cu cei doi copii ai lor. În...

vezi autor