TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cum să-ți ruinezi viața finaniciară, profesională și sentimentală AM-BES-CSRVFP-07-N-001
Cum să-ți ruinezi viața finaniciară, profesională și sentimentală
Vezi
galerie

Cum să-ți ruinezi viața finaniciară, profesională și sentimentală

de Ben Stein

Id: #228691

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Stabilește care este calea către sărăcie, singurătate, nefericire și disperare... iar apoi mergi exact în sens invers. Într-o lume în care toți sunt parcă preocupați să-ți dea sfaturi înțelepte, este momentul unei abordări diferite, este timpul pentru o carte construită pe principiile psihologiei inverse. 

Ben Stein, câștigător al premiilor Emmy pentru emisiunile sale de televiziune și scriitor extrem de apreciat, trasează o hartă inversă a drumului într-o carte care să-ți spună ție, cititorule, culmea culmilor... cum să-ți ruinezi viața. Redactată într-un limbaj accesibil, lucrarea cuprinde o serie de eseuri provocatoare care îți arată cum să-ți schimbi radical felul păgubos de a fi în cele trei domenii esențiale ale vieții. Urmează regulile - dar invers! - și îți vei asigura o viață excelentă. Respectă regulile așa cum sunt scrise și vei ajunge cu siguranță la eșec total - dupa cum pățesc milioane de oameni.

Cum să-ți ruinezi viața financiară, profesională și sentimentală reprezintă un puternic instrument pentru cei care vor să dea un sens existenței lor, dar și un avertisment real, menit să-ți atragă atenția să nu cazi în capcana unui comportament distructiv, care ar putea ruina viața oricărui om. Aceste reguli - dacă sunt citite cu atenție și înțelese - furnizează un itinerar pentru a face ca viața să functioneze în cel mai eficient mod cu putință. Vei înțelege că eșecul poate reprezenta o hartă virtuală către succes - în direcția opusă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ben Stein

Traducător: Dorina Oprea, Renata Nicolescu

Data apariției: 2007

Titlu original: How to Ruin Your Life

ISBN: 978-973-77-8090-4

Copertă: Paperback

Număr pagini: 224

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Amaltea