TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cum am devenit populară EP-MVW-CADPSV-14-N-001
Cum am devenit populară
Vezi
galerie

Cum am devenit populară

de Maya Van Wagenen

Id: #237386

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Sfaturi vintage pentru o adolescentă din vremurile noastre
 

Descriere produs

Pot cumva moațele, centurile, vaselina și un șirag de perle să ajute o fată timidă să devenă populară?
Maya Van Wagenen este pe cale de a afla.


Situată aproape la coada ierarhiei, „pe cea mai joasă treaptă a scării sociale – mă refer la persoanele din școală care nu sunt plătite pentru a se afla aici” (după cum afirmă autoarea), Maya nu a fost niciodată populară. Dar, înainte de a începe clasa a opta se hotărăște să înceapă un experiment social unic: să își petreacă următorul an urmând sfaturile dintr-un ghid de popularitate din anii 1950 scris de un fost manechin, Betty Cornell. Rezultatele efective sunt amuzante, dureroase și pline de surprize neașteptate. Relatată cu umor și cu grație, aventura Mayei oferă cititorilor de toate vârstele un exemplu contemporan desăvârșit de bunătate și încredere în sine și, totodată, o mai bună înțelegere a ceea ce înseamnă să fii cu adevărat popular.

 

Cum am devenit populară este o carte-experiment a unei adolescente de clasa a opta din Texas, SUA. Timp de un an ea aurmat sfaturile dintr-un ghid de popularitate scris în anii 1950 și le-a aplicat în viața de zi cu zi în vremurile noastre, în 2012, pentru a deveni populară în școala ei. Maya avea doar 13 ani când a scris această carte, ea fiind considerată ulterior un veritabil John Green în varianta adolescentină. A fost declarată unul dintre cei mai importanți și influenți tineri din SUA în anul 2013 de către revista Time.

 

Cartea, în varianta originală, a apărut în luna aprilie, 2014, devenind rapid bestseller național și internațional. Apare în diverse topuri, inclusiv în topul New York Times.

 

Dar veștile bune pentru această tânără nu se termină aici, celebra casă de producție DreamWorks a cumpărat drepturile de ecranizare chiar înainte de apariția cărții, iar Steven Spielberg va regiza acest film.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Maya Van Wagenen

Traducător: Gabriela Stoica

Data apariției: august 2014

Titlu original: Popular: Vintage Wisdom for a Modern Geek

ISBN: 978-606-93565-8-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 272

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,7x20,3 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Epica Publishing

Teme: umor, curaj, identitate, încredere, societate

 

Opinii editoriale

Fiecare dintre noi își construiește propriul proiect de fericire și am fost extrem de încântată de relatarea sinceră, amuzantă, incitantă a strădaniilor Mayei Van Wagenen pentru  a deveni populară.

Gretchen Rubin, autoarea bestseller-ului „The Happiness Project”

Memoriile Mayei Van Wagenenar fi fost minunat să le citesc pe vremea când eram copil, și câtă încredere i-ar fi insuflat unei adolescente tocilare ca mine. Experimentul de popularitate desfășurat pe parcursul unui an întreg este atemporal; modul inteligent și îngăduitor prin care ajunge la esența problemei îi aparține în exclusivitate. Amuzantă, dârză și stângace, Van Wagenen a scris un ghid înțelept, din inimă, pentru celelalte puștoaice dornice să fie pe val.

Rachel Hartman, autoarea bestseller-ului „Seraphina”

Ciudățică și naivă, dar niciodată sclifosită, Maya Van Wagenen este pe cât de puternică și onestă pe atât de neconvențională și amuzantă - și uimitor de talentată. Ea a dat lovitura, oameni buni, fiind un John Green în varianta adolescentină pentru următoarea generație.

Margaret Stohl, co-autoarea seriei bestseller „Cronicile Casterilor”
Maya Van Wagenen
Maya Van Wagenen
Autor

Maya Van Wagenen are cincisprezece ani. Pe când avea unsprezece ani, familia ei...

vezi autor