TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Amplificaţi-vă forţa mentală MP-BIL-AMPLFM-11-N-001
Amplificaţi-vă forţa mentală
Vezi
galerie

Amplificaţi-vă forţa mentală

de Bill Lucas

Id: #236795

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

In lumea contemporana care evolueaza rapid, invatarea a devenit cheia pentru obtinerea avantajului competitiv. Amplificati-va forta mentala revolutioneaza intelegerea functionarii creierului in procesul invatarii, expunand pasii practici pe care-i puteti intreprinde pentru a va imbunatati performantele intelectuale.

Impartasindu-va un tezaur de idei care pot fi utilizate in orice afacere, autorul analizeaza creativitatea si motivatia la locul de munca, dar si abilitatea „inteligentelor multiple” de a maximiza potentialul oricarei persoane, asociind intr-un mod foarte practic cele mai recente cercetari stiintifice in domeniul mintii umane cu imbunatatirea performantelor profesionale.

Cartea este realizata intr-un mod interactiv, cu teste si formulare pe care trebuie sa le completati si care au scopul de a va determina sa va ganditi la lucrurile noi pe care le-ati invatat si sa le implementati; la acestea se adauga sintezele foarte utile de la sfarsitul tuturor capitolelor. Cu ajutorul acestora va veti cunoaste mai bine capacitatile strict personale, care va vor sustine in procesul de invatare permanenta si de transformare a muncii intr-o ocupatie atragatoare si in acelasi timp eficienta. Este o lucrare deosebit de utila pentru angajati si angajatori deopotriva!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Bill Lucas

Traducător: Mihai-Dan Pavelescu

Data apariției: 2011

ISBN: 978-973-728-499-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Meteor Press

Bill Lucas
Bill Lucas
Autor

Bill Lucas este expert internațional în domeniul educației permanente, profesor...

vezi autor