TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Urmează-ţi inima CV-ANM-URMEAI-13-N-001
Vezi
galerie

Urmează-ţi inima

de Andrew Matthews

Titlu apărut în colecția Cărţi Cheie la Curtea Veche

Id: #229625

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să descoperi sensul vieții personale și profesionale
 

Descriere produs

Inima îţi spune că ceva nu-i în regulă cu viaţa pe care o trăieşti? Cauţi sensul existenţei tale? Ascultă îndemnul inimii şi fă o schimbare.

 

Viaţa profesională înseamnă mai mult decât rutina unui job care nu-ţi place. Viaţa personală înseamnă mai mult decât lâncezeala cotidiană în faţa televizorului.

 

Nu mai aspira la un trai lipsit de probleme. Nu există aşa ceva. Mai bine caută pasiunea, gândeşte-te cu speranţă la ziua de mâine, preia tu iniţiativa, fă-ţi munca mai plăcută, distrează-te alături de familie şi prieteni, decide care vrei să fie destinul tău şi unde vrei să ajungi. Vei avea în continuare probleme – dar măcar vor fi unele pe care le poţi rezolva cu entuziasm.

 

Priveşte viaţa în ansamblu şi îţi vei da seama că prezentul contează mai mult decât viitorul. Călătoria e mai importantă decât destinaţia. Pentru că… de felul în care mergi depinde locul unde ajungi.

 

După cum spune Andrew Matthews, suntem aici pentru a învăţa nişte lecţii, iar lumea ne este profesoară. Toţi avem şansa de a cunoaşte fericirea, căci universul nu are preferaţi. Însă viaţa fiecăruia este o reflexie a credinţelor sale. Aşadar, fă-ţi un obicei din a te concentra asupra aspectelor pozitive – iar acestea vor creşte ca aluatul la căldură. Acceptă-i pe oameni, aşa cum sunt. De vreme ce Dumnezeu n-o să coboare pe un nor ca să te susţină, e mai bine să fii propriul suporter. Şi cum misiunea ta nu e să schimbi lumea, nu-ţi mai rămâne decât să te schimbi pe tine însuţi.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Andrew Matthews

Traducător: Mihaela Popescu

Data apariției: 2013

Titlu original: Follow Your Heart: Finding Purpose in Your Life and Work

ISBN: 978-606-588-629-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: fericire, succes

Andrew Matthews
Andrew Matthews
Autor

Andrew Matthews este autor şi orator specializat în domeniul motivaţional şi al...

vezi autor