TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cum dai viaţă visurilor HO-ALL-CUMDVV-13-N-001
Cum dai viaţă visurilor
Vezi
galerie

Cum dai viaţă visurilor

de Alain Losier

Id: #231003

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cu toții visam, când suntem mici, să fim astronauți, piloți, doctori, avocați, generali, politicieni, să avem bani, mașini, case frumoase și jumătăți perfecte care să ne completeze viață. Crescând, ne lovim de tot soiul de obstacole, care ne tăie treptat din avânt, și cei mai mulți dintre noi abandonează pe parcurs dorințele din cauza valurilor vieții.

Autorul ni-i da ca exemplu pe acei câțiva care au reușit să-și transforme visele în realitate. Secretul constă într-o perseverență ieșită din comun, care, împreună cu niște eforturi însemnate, duc la obținerea unor rezultate ce păr incredibile în ochii oamenilor de rând. De exemplu, știai că Walt Disney a fost refuzat de două sute de bănci înainte să obțină un împrumut pentru faimosul parc de distracții? Există și alți magicieni că el: Beethoven, Leonardo da Vinci, Mozart, Einstein, Bill Gates, Aristotel Onassis, Henry Ford, Charlie Chaplin, Sherlock Holmes etc. Una dintre particularitățile acestor persoane care ne-au marcat istoria este că au crezut în ceea ce era important pentru ei. S-au trezit, s-au concentrat pe scopul lor, și și-au oferit mijloacele de a merge până la concretizarea visului lor. În ochii multora dintre noi, sunt niște giganți. Totuși, la început, erau că ține și că mine. Acest potențial există în fiecare dintre noi...

Lecțiile oferite nu sunt deloc unele școlărești, plicticoase ori inutile. Utilizând un limbaj viu, simplu și extrem de concis, deși încărcat cu numeroase exemple, Alain Losier te ajută să afli încotro vrei să te îndrepți înainte să pornești la drum, de ce vrei s-o faci, cum să-ți folosești energia emoțională pe parcurs, cum să cauți modele, sprijinindu-te pe credințele și referințele potrivite, cum să menții direcția și să recunoști abundența momentului prezent. Fiindcă această, împreună cu dezvoltarea și reușită sunt în ordinea lucrurilor. Ajunge numai să știi cum să abordezi lucrurile... și să pornești la drum.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Alain Losier

Data apariției: 2013

ISBN: 9786068403113

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 192

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x19 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: House of Guides