TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cum să ne purtăm cu fiul adolescent DS-000-CSNPCF-16-N-001
Cum să ne purtăm cu fiul adolescent
Vezi
galerie

Cum să ne purtăm cu fiul adolescent

Id: #246300

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Mulți cunosc expresia Fericitului Augustin: „Iubește și fă ce vrei.” În realitate, ea trebuie judecată astfel: „Iubește-L pe Dumnezeu și fă ce vrei.” Aceasta poate să devină deviza cea bună și pentru cei care se străduiesc să-i îndrepte pe calea creștină pe adolescenți.


Mame și tați, să nu se tulbure inimile voastre înaintea purtării neevlavioase a fiului vostru în perioada adolescenței, să nu fie aceasta pricină a pierderii dragostei voastre către el! Să nu lăsați loc urii, răutății și, Doamne, ferește!, blestemului! Sfinții Părinți spun că satana nu se dă înapoi de la nimic în atacurile sale asupra omului și că el se retrage doar atunci când vede dragoste. Nu stingeți dragostea creștină față de fiul rătăcitor, rugați-vă pentru el, căci prin răbdarea voastră vă veți câștiga sufletele voastre…


Sarcina părinților în această perioadă grea este să nu-l lase pe fiul lor singur, ci să păzească dragostea față de el chiar și atunci când răceala înstrăinării pătrunde în inima sa.


Cartea de față este un îndrumar prețios pentru părinții care au fii la vârsta adolescenței. Citind-o, nădejdea lor în privința viitorului copiilor, aflați în cea mai sensibilă perioadă a vieții lor, își va afla cu siguranță un bun temei. 

extinde
 

Detalii produs

Traducător: Gheorghiţă Ciocioi

Data apariției: octombrie 2016

ISBN: 978-606-8633-15-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 104

Limbă: Română

Dimensiuni: 11x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: De Suflet

Teme: copilărie, creștinism