TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Personalitate Plus succes profesional. Cum să reuşeşti alături de oricine BU-FLR-PPSPCS-12-N-001
Personalitate Plus succes profesional. Cum să reuşeşti alături de oricine
Vezi
galerie

Personalitate Plus succes profesional. Cum să reuşeşti alături de oricine

de Florence Littauer, Rose Sweet

Titlu apărut în colecția Tu ești numărul 1 la Businesstech

Id: #238050

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Indiferent unde munceşti există oameni cu care trebuie să te înţelegi şi fără de care nu-ţi poţi duce treaba la bun sfârşit. Dar ştii oare că stă În puterea ta să colaborezi cu oricine? Pentru aceasta este suficient să citeşti Personalitate Plus Succes Profesional: Cum să reuşeşti alături de oricine ai lucra şi să descoperi cum să foloseşti forţa personalităţii în avantajul tău.

Oricât de priceput ai fi la „citirea” oamenilor, ţi s-a întâmplat şi ţie să rămâi mut de uimire (ori. chiar de revoltă!), neînţelegând de ce fac unii oameni ceea ce fac...

În aceleaşi condiţii de viaţă, chiar fiind născuţi şi crescuţi în aceleaşi familii, oamenii acţionează uluitor de diferit. Unii sunt plini de energie şi gata să răstoarne lumea pentru a o reconstrui imediat conform propriilor planuri, alţii sunt gata să accepte orice, doar pentru a menţine totul „aşa cum a fost din totdeauna”. Unii inspiră stabilitate şi siguranţă prin echilibrul perfect în care se află cu ei înşişi şi cu cei din jur în vreme ce alţii par adevărate cazane sub presiune, clocotitori şi gata să explodeze efervescent la cea mai mică stimulare...

De mai bine de 25 de ani bestsellerele din seria Personalitate Plus sunt lectură obligatorie pentru angajaţii multor mari companii care fac eforturi reale pentru asigurarea unui mediu de muncă prielnic creşterii productivităţii. Personalitate Plus Succes Profesional îţi arată cum poţi şi tu să reuşeşti alături de oricine ai lucra dând atenţie diferenţelor de bază dintre personalităţi. Vei afla ce se întâmplă când trăsăturile temperamentale în născute sunt ignorate şi cum poţi combina oameni diferiţi pentru a avea un loc de muncă plin de energie şi armonie.

Indiferent că eşti managerul unui mare departament, că eşti proprietar al unei afaceri, că ai o colaborare online sau faci voluntar o activitate la şcoala copilului, ceea ce vei înţelege citind această carte va revoluţiona relaţiile tale de muncă. Cunoscând temperamentele vei putea vedea trăsăturile diferite ale celorlalţi ca un avantaj şi nu-ţi vei petrece toată viaţa aşteptând ca ei să se schimbe sau consumându-ţi energia străduindu-te să-i schimbi şi să-i faci să devină la fel de minunaţi ca tine. Membrii unei echipe eficiente nu doar se tolerează unii pe alţii, dar se respectă cu adevărat şi îşi recunosc şi îşi acceptă unii altora talentele.





extinde
 

Detalii produs

Autor: Florence Littauer, Rose Sweet

Traducător: Violeta Limona

Data apariției: septembrie 2012

ISBN: 978-973-8495-71-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 384

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Businesstech