TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Biblia negociatorului VI-MAR-BIBLIN-11-P-001
Biblia negociatorului
Vezi
galerie

Biblia negociatorului

de Marian Rujoiu

Titlu apărut în colecția Dezvoltare umană - NLP la Vidia

Id: #223911

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Schimbă minţi şi cucereşte inimi prin magia cuvintelor!

Vrei să ştii de ce ai nevoie să stăpâneşti arta negocierii, a cuvintelor? Pentru că te ajută să schimbi minţi, să cucereşti inimi şi să obţii tot ce îţi doreşti în viaţă.

Cuvântul negociere îţi poate suna dur. Te gândeşti probabil la cine scoate mai mult de la cine, care pe care convinge, care pe care învinge, şamd. În adevăratul sens, negocierea este o artă elegantă, subtilă şi foarte puternică. Dacă spui negociere, te gândeşti implicit şi la tehnici de persuasiune. Alţii numesc arta negocierii manipulare. Nu este greşit atât timp cât aceasta este folosită cu intenţii benefice, adică în scopul convingerii unei persoane să acţioneze spre binele său propriu.

Dacă înveţi să le stăpâneşti, abilităţile de negociere îţi deschid toate uşile în viaţă. Fie că

• scrii un articol pe blog, o scrisoare de vânzări sau de parteneriat,

• vrei să închei o înţelegere cu un partener de afaceri,

• discuţi cu soţul/ soţia şi vrei ca acesta/ aceasta să te sprijine într-un proiect personal,

• stai de vorbă cu şeful pentru obţinerea unei măriri de salariu, a unei promovări sau a unor zile de concediu,

ai nevoie să cunoşti şi să foloseşti secretele artei de a negocia deoarece vrei să obţii întotdeauna exact rezultatul pe care ţi-l doreşti.

Puterea negocierii vine din interior. Nu există domeniu în care să nu fie nevoie să apelăm la arsenalul de persuasiune/ negociere. Dacă nu negociezi, poţi fi sigur de faptul că nu se pune preţ pe ceea ce ai de oferit sau pe ceea ce doreşti să obţii. Probabil şi tu eşti de acord că atunci când plăteşti mai mult pentru a avea un lucru pe care îl vrei, îl şi apreciezi mai mult. Cu cât plăteşti mai puţin, cu atât mai mică este valoarea pe care i-o acorzi. Iar când vorbim despre a plăti ne gândim la preţ, la timpul investit şi la efortul/ compromisul făcut. De exemplu, dacă ai negociat timp de 3 ore şi ai obţinut un produs/ serviciu pe care ţi l-ai dorit foarte mult, pleci satisfăcut. Dacă după doar 1 minut de negociere ai primit ce voiai, te gândeşti că a fost prea uşor sau că ceva este putred la mijloc. Aşa este?

Aşadar, indiferent de pe ce poziţie negociezi, indiferent ce negociezi şi indiferent în ce situaţie te afli, tacticile secrete de negociere şi persuasiune te înarmează cu o putere extraordinară de a obţine rezultatele pe care ţi le doreşti.

Ce beneficii practice obţii dacă înveţi să negociezi (arta limbajului):

• mai mulţi bani,
• afaceri mai profitabile,
• contracte avantajoase,
• măriri de salariu,
• promovări în funcţie;
• poziţie socială înaltă;
• succes pe plan personal în orice vrei să întreprinzi,
• fericire, satisfacţii, încredere în forţele proprii şi o viaţă mai uşoară!

Vrei sa inveti limbajul hipnotic al unui negociator de succes? Descopera-l in cartea lui Marian Rujoiu si invata sa-l folosesti atat in relatiile de afaceri, profesionale, cat si in cele personale pentru rezultate maxime!

extinde