TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Puterea obişnuinţei PU-CHD-PUTERO-16-N-001
Vezi
galerie

Puterea obişnuinţei

de Charles Duhigg

Id: #244693

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
De ce facem ceea ce facem în viață și în afaceri
 

Descriere produs

În Puterea obișnuinței, Charles Duhigg ne poartă spre culmile palpitante ale descoperirilor științifice care explică de ce există deprinderile și cum pot fi modificate acestea. Cu ajutorul unor istorisiri captivante, care ne poartă din sălile de ședințe ale conducerii companiei Procter & Gamble până la marginea terenurilor pe care se dispută meciurile din NFL și la linia frontului din timpul mișcării pentru drepturi civile, Duhigg prezintă un mod cu totul nou de înțelegere a naturii umane și a potențialului său.



În esență, Puterea obișnuinței conține un argument încurajator: cheia reușitei noastre de a face cu regularitate exerciții fizice, de a slăbi, de a fi mai productivi și de a avea succes este înțelegerea modului în care funcționează deprinderile. După cum arată Duhigg, valorificând această nouă știință, ne putem transforma afacerile, comunitățile și viețile noastre.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Charles Duhigg

Traducător: Dan Crăciun

Data apariției: mai 2016

Titlu original: The Power of Habit: Why We Do What We Do in Life and Business

ISBN: 978-606-722-198-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 472

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Publica

Teme: identitate, societate

 

Opinii editoriale

O examinare nouă a modului în care comportamentele de rutină ne iau în stăpânire și un răspuns la întrebarea dacă sunt susceptibile de schimbare. Toate istorisirile povestite de Duhigg sunt fascinante în ele însele, dar capătă o cu totul altă dimensiune când se unesc cu modul autorului de a cerceta deprinderile.

Associated Press

În ultimii ani, au fost efectuate numeroase cercetări asupra modului în care suntem modelați de propriile deprinderi, o activitate științifică foarte frumos descrisă în noua carte a lui Charles Duhigg, Puterea obișnuinței.”

David Brooks, The New York Times

O carte de prima mână, bazată pe un volum impresionant de cercetări, scrisă într-un stil sprinten și care găsește echilibrul potrivit între seriozitatea intelectuală și sfaturile practice despre modul în care putem scăpa de obișnuințele noastre rele.

The Economist

Nu veți mai avea niciodată exact aceeași viziune despre voi, despre organizația sau lumea voastră.

Daniel H. Pink, autorul cărților „Drive” și „A vinde e omenește”

O carte amuzantă, agreabilă, fascinantă. O privire serioasă, îndreptată spre știința formării și a modificării deprinderilor.

The New York Times Book Review
Charles Duhigg
Charles Duhigg
Autor

Charles Duhigg a studiat istoria la Yale și a obținut un MBA la Harvard Business...

vezi autor