TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cei dosiprezece CV-WIG-CEI00D-11-N-001
Cei dosiprezece
Vezi
galerie

Cei dosiprezece

de William Gladstone

Id: #228883

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Dragă cititorule,

Conform savanţilor care au studiat calendarul mayaş, data de 21 decembrie 2012 reprezintă sfârşitul calendarului mayaş şi începutul unei ere noi. Această eră va avea o vibraţie diferită faţă de cea actuală.

În această nouă eră, lăcomia şi materialismul vor avea de jucat un rol mult mai mic. Se va pune mai mare accent pe armonia dintre toate fiinţele. Oamenii vor percepe sau nu schimbările din viaţa lor pe data de 21 decembrie 2012, dar aceste schimbări vor fi imense şi vor creşte, cu timpul, în intensitate.

Unii savanţi cred că se vor petrece importante schimbări galactice şi o modificare a polilor magnetici ai Pământului. Adevăraţii experţi în cultura mayaşă nu cred că aceste schimbări vor avea loc sub forma unei răsturnări a tuturor lucrurilor cunoscute, care ar fi dăunătoare pentru planetă şi omenire.

Bătrânii mayaşi cred în liberul arbitru şi, la fel ca în romanul meu, Cei Doisprezece, cred că umanitatea îşi va alege destinul pe data de 21 decembrie 2012. Deciziile pe care le veţi lua şi afirmaţiile pe care le veţi face pe 21 decembrie 2012 vor crea punctul de basculare ce poate conduce planeta spre armonie.
Alegerea este a voastră.

Cu bucurie,
William Gladstone

extinde
 

Detalii produs

Autor: William Gladstone

Traducător: Paul Mihalache, Ionuț-Cristian Grama

Data apariției: 2011

Titlu original: The Twelve

ISBN: 978-606-588-151-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 296

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: curiozitate