TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Seminţele focului AL-GOT-SFCICA-05-P-001
Seminţele focului
Vezi
galerie

Seminţele focului

de Gordon Thomas

Id: #211334

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
China şi culisele atacului asupra Americii
 

Descriere produs

Folosindu-se de legăturile deosebite cu Israelul, Washingtonul, Londra și cu întreaga Europa, Gordon Thomas, dezvăluie informații legate de intențiile Chinei de a folosi actuala criză mondială pentru a se lansa ca o nouă super-putere și a deveni principalul inamic al Americii.

 

La 11 septembrie 2001, în aceeași zi în care World Trade Center și Pentagonul erau lovite de teroriști, o aeronavă militară chineză aducea la Kabul cea mai importantă delegație chineză pe care talibanii o primiseră vreodată. Aceasta venise pentru a semna cu Afganistanul contractul, cerut de Osama bin-Laden, prin care se livrau talibanilor sisteme de detectare a rachetelor, sisteme de comunicații de ultimă oră și sisteme de apărare antiaeriană în schimbul promisiunii talibanilor de a pune capăt atacurilor extremiștilor musulmani în nordul și vestul Chinei. Câteva ore mai târziu directorul C.I.A, George Tenet, primea un mesaj cu codul „alertă roșie” de la sediul Mossad-ului din Tel Aviv în care i se prezenta ceea ce el a numit „scenariul pentru cel mai rău caz” - acela în care China se folosea de o armă nemiloasă, bin-Laden, pentru a ataca Statele Unite.

 

Până în 2015, China va fi desfășurat mai multe zeci de rachete nucleare îndreptate împotriva Statelor Unite - în marea lor majoritate, rachete mobile mai rezistente, cu lansare de pe uscat sau de pe mare. Ea va avea mai multe rachete cu rază scurtă și cu rază medie de acțiune și rachete de croazieră pentru conflictele regionale. Parte din aceste rachete cu rază mică de acțiune vor avea și capete nucleare; marea lor majoritate vor fi însă cu capete convenționale. Aceste previziuni sunt extrase dintr-un raport al C.I.A pentru Administrația Bush. Informațiile din acest raport, alături de alte 100 de pagini de documente nepublicate vreodată ca documente oficiale, se regăsesc și  Semințele Focului alături de informații privind scandalul Inslaw „cel mai mare furt de soft din istoria omenirii”, MKULTRA și legăturile dintre magnatul preseo Robert Maxwell și Ls Alamos.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Gordon Thomas

Data apariției: martie 2005

ISBN: 9789738457768

Copertă: Paperback

Număr pagini: 480

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Allfa

Teme: terorism

Gordon Thomas
Gordon Thomas
Autor

Gordon Thomas (1933–2017) este un jurnalist de investigații galez, bine cunoscut...

vezi autor