TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Barca. Crearea celei mai mari echipe din lume PP-GRH-BCCMME-15-N-001
Barca. Crearea celei mai mari echipe din lume
Vezi
galerie

Barca. Crearea celei mai mari echipe din lume

de Graham Hunter

Titlu apărut în colecția iBall la Preda Publishing

Id: #245475

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Calitatea fotbalului jucat pe teren, consecvenţa jocului şi uimitoarele sale victorii din La Liga şi Liga Campionilor i-au consolidat Barcelonei statutul de super-putere a fotbalului mondial. Unii o consideră cea mai mare echipă a lumii iar alţii îndrăznesc chiar să o numească cea mai bună echipă de fotbal din istorie.

 

Pe parcursul celor 10 ani de carieră în care s-a dedicat fotbalului spaniol, Graham Hunter şi-a privit echipa de suflet – Barcelona – evoluând din ce în ce mai bine, crescând din ce în ce mai mult. Cunoştinţele sale, numeroasele poveşti din spatele scenei pe care le-a adunat direct de la sursă, întâmplările la care a asistat de-a lungul timpului sunt neegalate în lumea comentatorilor sportivi.

 

În Barça. Crearea celei mai mari echipe din lume, Graham Hunter ne însoţeşte într-o călătorie fără precedent pe terenul, în vestiarul şi în culisele nedezvăluite până acum ale acestei forţe a sportului şi marketingului mondial care este FC Barcelona.

 

„Poate ar fi trebuit să numesc această carte ‘Cea mai bună echipă a tuturor timpurilor’ dar ce rost ar fi avut? Există deja nume importante în fotbal care susţin asta. Opinia mea contează mai puţin decât a lor și în plus, sarcina mea este aceea de a prezenta maniera în care această echipă, sub conducerea unui om excepţional, Pep Guardiola, a demonstrat că este cea mai bună din lume […]” mǎrturiseşte autorul.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Graham Hunter

Traducător: Ana-Maria-Nicoleta Mitrofan

Data apariției: martie 2015

Titlu original: Barça. The making of the greatest team in the world

ISBN: 978-606-93699-1-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 328

Limbă: Română

Dimensiuni: 16x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Preda Publishing