TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
600 de sfaturi pentru vânători CA-GGV-60DSPV-16-N-001
600 de sfaturi pentru vânători
Vezi
galerie

600 de sfaturi pentru vânători

de Gert G. von Harling, Carsten Bothe

Id: #242818

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Vânătoarea este o îndeletnicire ancestrală, care a asigurat practic nu doar evoluţia, ci şi supravieţuirea rasei umane. În prezent, noţiunea de vânătoare practicată de oameni se referă la acţiunea efectuată în condiţiile legii, spre deosebire de braconaj, în care se obţin aceleaşi efecte, dar în mod ilegal. 

Cartea de faţă se doreşte un ghid atât pentru vânătorii începători, aflaţi la primele încercări cinegetice, cât şi pentru cei avansaţi, care cu siguranţă doresc să-şi perfecţioneze tactica de vânătoare şi să acumuleze cunoştinţe noi. 

Pas cu pas, cititorii sunt introduşi în această lume - atât de veche şi în acelaşi timp mereu surprinzătoare - prezentându-li-se, pentru început, instrumentarul de vânătoare şi echipamentul de care au nevoie, inclusiv întreţinerea acestora, precum şi instrucţiuni de ochire şi de tragere eficiente. 
N-au fost uitate sfaturile referitoare la menţinerea rezistenţei şi a tonusului vânătorului angajat la drumuri lungi şi riscante prin pădure sau pe terenuri dificile, şi nici noţiunile legate de tratarea şi păstrarea îndelungată a trofeelor de vânătoare. Îngrijirea câinilor de vânătoare în timpul misiunii constituie subiectul unui capitol aparte. 

Într-un stil savuros, autorii dezvăluie o serie de trucuri pe care le pot aplica vânătorii pentru a-şi face viaţa mai uşoară în mijlocul naturii şi totodată pentru a eviscera vânatul şi a conserva în mod optim carnea de vânat.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Gert G. von Harling, Carsten Bothe

Traducător: Simona Weiss

Data apariției: ianuarie 2016

Titlu original: 600 Tipps für die Jagdpraxis

ISBN: 978-606-8527-99-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x23,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Casa