TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Nu-ți pierde mințile când vrei să slăbești AM-EFP-NPMCVS-06-N-002
Nu-ți pierde mințile când vrei să slăbești
Vezi
galerie

Nu-ți pierde mințile când vrei să slăbești

de Evelyn Fazio, Pam Brodowsky

Id: #228772

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Te consolezi că a ronțăi după zece seara nu contează cu adevărat? Te convingi că atâta timp cât savurezi o singură felie, doar o bucată din prajitura cu spumă de ciocolată, nu comiți nici o abatere de la regulile respectate de fanii alimentelor cu un conținut scăzut de calorii?


Chiar dacă urmezi o dietă cunoscută sau ți-ai conceput propria metodă crudă de abstinență, trebuie să știi că nu ești singur. Au simțit și alții că bunele intenții și rațiunea dispar într-o clipită când îți este foame. Pentru a-ți întări voința în timp ce faci eforturi să-ți micșorezi talia, ai nevoie de o porție bună de râs. Această carte neobișnuită despre oameni obișnuiți oferă și înțelegere, dar și ponturi care te pot ajuta, pentru că sunt fructul experienței, și nu al teoriei fade venind din partea celor care nu s-au aflat niciodată pe marginea prăpastiei.


Vei găsi povestiri reale semnate de cei care nu și-au pierdut mințile și nici umorul și au reușit să își păstreze sănătatea, pofta de viață, rezistând gustărilor "nevinovate" și tentației de după miezul nopții. Povestiri reale și sfaturi practice despre cum să uiți de ispită, de mesele copioase și de gustările interzise de la miezul nopții.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Evelyn Fazio, Pam Brodowsky

Traducător: Bianca Rusu

Data apariției: 2006

Titlu original: Staying Sane When You're Dieting

ISBN: 9789737780621

Copertă: Paperback

Număr pagini: 168

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Amaltea

Pam Brodowsky
Pam Brodowsky
Autor

Pamela Brodowsky este fondatoarea agenției literare International Literary Arts,...

vezi autor