TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Fericire şi leadership. Ghid de iniţiere NI-LOL-FILGDI-16-N-001
Fericire şi leadership. Ghid de iniţiere
Vezi
galerie

Fericire şi leadership. Ghid de iniţiere

de Louise Leroux

Id: #245953

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Sunteţi cu adevărat fericiţi?
Vă folosiţi din plin potenţialul în viaţa de zi cu zi?
Simţiţi că trăiţi cu adevărat?

În această carte, Louise Leroux vorbeşte despre o serie de strategii pe care să le aplicaţi în viaţa de zi cu zi pentru a fi fericiţi şi împliniţi. De asemenea, autoarea mai vorbeşte despre cât de importante sunt emoţiile şi bucuria de a trăi pentru a avea experienţe plăcute şi interesante atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională. 
Printr-o abordare holistică, ea propune câteva etape prin care să dezvoltăm un leadership autentic. Ne invită să ne descoperim Şinele, esenţa noastră profundă, vorbind, în acelaşi timp, despre provocările pe care le întâlnim atunci când ne conectăm la propria noastră autenticitate. Autoarea subliniază cât de important este să ne reconectăm la Sinele propriu, la emoţiile cotidiene, să ne dezvoltăm o stare de conştiinţă deplină, adică abilitatea de a rămâne ancoraţi în prezent.
Care sunt legăturile dintre fericirea durabilă şi leadershipul autentic în viaţă? Cum să obţinem şi să menţinem bunăstarea în viaţa personală şi în cea profesională? Cu ajutorul unui chestionar care se referă la gradele de fericire, Louise Leroux vă invită să deveniţi „propriul vostru coach”, pentru a vă regăsi autenticitatea şi a savura pe deplin viaţa. 
Propunând o serie de exerciţii practice, autoarea vă însoţeşte pe drumul spre descoperirea fericirii, pentru a vă bucura de o viaţă împlinită.

Mai mult decât o carte, această lucrare este un ghid practic şi util pentru a dezvolta un leadership autentic!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Louise Leroux

Data apariției: septembrie 2016

ISBN: 978-606-38-0029-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 248

Limbă: Română

Dimensiuni: 16x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Niculescu