logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

Întinerirea

Harald Tietze
Colecții/Serii: Alternative tămăduitoare
În anul 1984, dr. Hartman, considerat astăzi părintele teoriei îmbătrânirii pe baza radicalilor liberi, a afirmat că...
Vezi mai multe detalii
Titluri conţinute:
Cum să inversăm procesul de îmbătrânire
ISBN: 978-973-8471-43-6
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

În anul 1984, dr. Hartman, considerat astăzi părintele teoriei îmbătrânirii pe baza radicalilor liberi, a afirmat că „foarte puţini indivizi (poate chiar nici unul) îşi ating potențialul maxim al duratei de viaţă. Mulţi oameni mor prematur din cauza diferitelor boli, a căror instalare este favorizată de prezenţa radicalilor liberi”. Volumul de față își propune să prezinte această teorie a radicalilor liberi a doctorului Hartman.

Cuprins extins:
Cuprins
Comentarii asupra cãrţii
Introducere
Întinerire, nu îmbãtrânire!
Îmbãtrânirea este un proces lent – la fel şi întinerirea
Este nemurirea posibilã?
Se poate vorbi de un sânge „nemuritor“?
Procesul de îmbãtrânire este sinonim cu acumularea de deşeuri
organice
Deşeurile organice
De ce nu au artritã copiii?
Inversarea procesului de îmbãtrânire şi vindecarea bolilor legate de
vârstã sunt tratamente pe termen lung
„Remediile rapide“ pot face mai mult rãu decât bine
Nu gândiţi în termeni de zile, ci de luni şi ani
Abordarea fizicã
Mai presus de orice, nu provocaţi daune
De ce nu funcţioneazã dietele alimentare
De ce nu sunt eficiente detoxificãrile
Eliminarea toxinelor
Sistemul natural de eliminare
Transformarea acizilor solizi în acizi lichizi
Exerciţiile fizice
A arãta mai tânãr nu înseamnã a fi mai tânãr
Apa – H2O
Apa nu este altceva decât un transportator
Cum trebuie înţeles pH-ul
PH-ul apei
Apa de ploaie
Apa de izvor
Apa „obişnuitã“ de la robinet
Principalele substanţe chimice din apã
Clorul
Fluorul
Tratarea apei de bãut cu aditivi sãnãtoşi în diferite ţãri europene
Rezervoarele de apã
Apa obişnuitã la sticlã
Eliminarea toxinelor cu ajutorul apei ionizate alcaline
PH-ul corpului dumneavoastrã
Echilibrul corect este foarte important
Sucurile gastrice din stomac
Pielea/transpiraţia
Saliva
Saliva şi urina
Urina
Sângele
Sucurile pancreatice
Principalele minerale din corp şi din hranã
De ce este atât de importantã apa alcalinã ionizatã, lipsitã de acizi?
Apa alcalinã nu este o apã alcalinã!
Reducerea duritãţii apei
De ce trebuie sã folosim apa acidã ionizatã?
Apa acidã nu este o apã acidã
Poate fi folositã apa acidã pe cale internã?
Ce este ionizarea?
Ionizarea apei
Când trebuie consumatã apa alcalinã ionizatã
Câtã apã alcalinã trebuie sã consumãm?
Cantitatea corectã depinde de dieta fiecãruia!
Gãtitul cu apã alcalinã
Comercializarea apei alcaline
Depozitarea apei
Folosirea apei ionizate pentru frumuseţe
Folosirea apei ionizate bogate în oxigen împotriva bolilor
Existã efecte secundare negative ale apei ionizate?
Cum poate fi preparatã apa alcalinã ionizatã?
Activatorul apei
Ionizatoare moderne high-tech
Mãsurarea pH-ului
Probleme tehnice care pot apãrea în timpul ionizãrii apei
Oxigenul
Calciul
Alimente care genereazã sãruri acide sau alcaline
Articolele care se vând cel mai bine în supermarketurile din Australia
Cum putem şti dacã un aliment genereazã sãruri acide sau alcaline?
Lista alimentelor
Lista plantelor medicinale
Alimentele organice
Alimentele organice sunt mai bune
Alimentele care genereazã sãruri alcaline pot genera uneori sãruri acide!
Este posibil ca organismul sã facã foamea, deşi are stomacul plin?
Unde sunt viermii?
Prelucrarea industrialã a alimentelor le transformã în produse acide!
Medicamentele genereazã sãruri acide
Alţi factori care accelereazã procesul de acidifiere
Electro-poluarea, razele telurice şi stresul
Razele telurice şi electro-poluarea
Electro-poluarea
Câmpurile magnetice pot schimba pH-ul sângelui
Cum ne putem proteja de electro-poluare?
Razele telurice
Asigurãrile de sãnãtate plãtesc studii legate de casa fiecãruia!
Alte destinaţii ale apei ionizate
Apa activatã şi plantele
Apa activatã şi animalele
Folosirea apei activate în industrie
Filtrele de apã
Urina ionizatã
Pulberea lui Percy
Ce putem spune despre alimentele bogate în acid lactic?
Ionizarea alimentelor poate preveni otrãvirea lor
Memoria apei
Levitizarea apei
Florile de gheaţã
Remediile din flori – remedii ale iubirii
Avantajele metodei Stepanovs
Un super-aliment obţinut numai cu apã şi luminã solarã
Substanţe coloidale pentru o absorbţie mai bunã
Mineralele marine coloidale
Argintul coloidal
Preparaţi-vã singuri argint coloidal
Aurul coloidal
Autor: Harald Tietze
Traducător: Cristian Hanu
Data apariției: noiembrie 2005
Editura: Mix
Titlu original: Youthing not Ageing
Pagini: 160
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
antioxidanti, radicali liberi, sanatate, imbatranire, vindecare
  • Harald Tietze Harald Tietze - Autor
    Harald Tietze s-a facut remarcat in repetate rânduri ca avocat al unui mod de viata sanatos, care sa aduca sanatate si bunastare.Toate cartile sale, precum si nenumaratele seminarii si conferinte pe care le sustine au ca tema metodele prin care putem duce o viata...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus