Descriere produs
Modalitati delicioase de imbunatatire a oricarui fel de mancare! Sosuri de baza, sosuri clasice si retetele principale. Numeroase retete pentru mancaruri din carne, peste, legume, paste fainoase si deserturi. Sosuri exotice si sosuri pentru inmuiat, aperitive si chutney. Ce sosuri se potrivesc la diverse feluri de mancare, ajutor in caz de nereusita si index culinar. Instructiuni simple si usor de urmat pentru oricine, de la bucatarul incepator la experimentatul bucatar-sef.
De asemenea, la finalul cartii, descoperiti o serie de recomandari si sfaturi practice, precum si un lexicon culinar, cu termeni de specialitate.
Detalii produs
Titlu original: Sauces & Dips - preparation, taste, use, recipies
Copertă: Hardcover
Număr pagini: 304
Limbă: Română
Dimensiuni: 18x18 cm
Hârtie: 80g/m
Editura: All
Cărți Non-ficțiune >> Cărți Gastronomie >> Cărți Rețete
Speciale >> Târgul Cartepedienilor