TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Alimentația și sănătatea femeii SB-ELP-ALIISF-16-N-001
Alimentația și sănătatea femeii
Vezi
galerie

Alimentația și sănătatea femeii

de Elena Pridie

Id: #245653

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O nouă carte de alimentație sănătoasă de la autoarea bestsellerului „Rețete din crudități”

Volumul „Alimentația și sănătatea femeii” se bazează pe cercetările de ultimă oră în materie de nutriție și se adresează tuturor femeilor. Beneficii garantate pentru întreaga familie! 

În ultimele decenii, s-a produs o adevărată explozie de boli cu punctul de plecare în alimentație. Nu de puține ori, femeile se simt derutate cu privire la tipul de nutriție pe care să îl aleagă pentru ele însele, dar și pentru familie. În acest context, autoarea ne întinde o mână de ajutor, oferindu-ne soluții benefice pentru sănătatea de moment, dar și pentru cea pe termen lung. Elena Pridie se bazează pe cercetările de ultimă oră în materie de nutriție, dar ține cont și de propria experiență de viață. De aceea, recomandă și în această carte, ca în toate celelalte cărți prin care este cunoscută publicului cititor, o alimentație pe bază de plante, alimente integrale, cu cât mai puține produse rafinate și grăsimi adăugate. De asemenea, analizează influența acestui tip de nutriție asupra organismului femeii în diversele etape ale vieții, cu particularitățile respective. 

Volumul cuprinde informații accesibile cititoarelor fără pregătire medicală sau nutrițională, sfaturi concrete, plus exemple de meniuri și rețete, care ușurează trecerea de la teorie la practică.  

extinde
 

Detalii produs

Autor: Elena Pridie

Data apariției: august 2016

ISBN: 978-606-865-717-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 176

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Sian Books