TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Diete de slăbire NA-DDC-DIETDS-16-N-001
Diete de slăbire
Vezi
galerie

Diete de slăbire

de D.D. Chiriac

Id: #244903

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Diete de slăbire. Culegere de rețete și sfaturi privind alimentația sănătoasă vine în sprijinul oricărei persoane care decide că este timpul să înceapă un program de slăbire inteligent, riguros structurat, și, mai ales, eficient.
Cartea de adresează unui spectru larg de cititori și tocmai de aceea propune o varietate de diete, care corespund unei la fel de mari diversități de gusturi, preferințe și obiceiuri alimentare tipice omului modern. Astfel, veți regăsi în aceste pagini diete pe bază de proteine, diete vegetariene, mediteraneene, diete diversificate sau, dimpotrivă, minimaliste, disociate sau centrate pe un anumit fruct sau legumă, diete-fulger pentru oameni activi și diete cu durată mai mare, pentru cei mai răbdători.
Alte capitole informează cititorul despre proprietățile celor mai importante categorii de alimente, dar și despre modalitățile cele mai sănătoase de preparare a acestora, astfel încât să-și păstreze calitățile nutritive. O secțiune interesantă a cărții aduce în discuție numeroase mituri alimentare, trece în revistă o serie de greșeli de alimentație, dar oferă și sfaturi importante în structurarea unui regim de viață sănătos.
Tabelul de la sfârșitul cărții indică valorile nutritive și calorice corespunzătoare unui număr important de alimente și reprezintă un instrument eficient pentru a construi o dietă zilnică sănătoasă și echilibrată.

extinde
 

Detalii produs

Autor: D.D. Chiriac

Data apariției: iunie 2016

ISBN: 978-973-659-312-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 244

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Naţional