TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
52 de schimbări uluitoare pentru a deveni mai fericit şi mai sănătos NI-BRB-5DSUPA-16-N-001
52 de schimbări uluitoare pentru a deveni mai fericit şi mai sănătos
Vezi
galerie

52 de schimbări uluitoare pentru a deveni mai fericit şi mai sănătos

de Brett Blumenthal

Id: #245934

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Când ţi-ai propus ultima dată să-ţi reorganizezi viaţa ca, după numai câteva zile, să te reîntorci la vechile obiceiuri?
Trebuie să recunoaştem că este mai uşor să vorbim despre schimbare, decât să o punem în practică, mai ales atunci când această transformare ne influenţează sănătatea, iar noi avem un stil de viaţă relativ haotic. Specialista în wellness Brett Blumenthal a pus la punct o strategie care să ne inspire şi să ne motiveze să fim mai sănătoşi şi să ne schimbăm viaţa în bine. Această transformare nu se poate produce dintr-odată, dar nici nu este una extrem de greu de realizat.
Pe parcursul a 52 de săptămâni, autoarea propune câte o schimbare în fiecare săptămână şi, după un an, cu siguranţă te vei simţi mai fericit şi mai sănătos. Filozofia propusă de Brett Blumenthal are în vedere trei reguli de bază:
• o schimbare majoră este suma unor schimbări mai mici;
• transformarea nu înseamnă să cădem în extreme;
• micile schimbări ne motivează să mergem mai departe şi să reuşim ce ne-am propus.
Fiecare săptămână se concentrează asupra unui obiectiv: Hidratează-te suficient, Vezi partea plină a paharului, Fă exerciţii de mobilitate, Consumă cereale integrale, Găseşte-ţi un hobby, înapoi la mama-natură sau Găseşte-ţi propria cale spirituală. Cartea este concepută ca un ghid de wellness pe termen lung şi este scrisă într-o manieră entuziastă, care ne invită într-o călătorie la sfârşitul căreia vom fi mai sănătoşi şi mai fericiţi.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Brett Blumenthal

Data apariției: septembrie 2016

ISBN: 978-606-38-0003-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 296

Limbă: Română

Dimensiuni: 22x22 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Niculescu