TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Pe tocuri în bucătărie BR-PAP-PE0TNB-15-N-001
Pe tocuri în bucătărie
Vezi
galerie

Pe tocuri în bucătărie

de Patrizia Paglieri

Id: #245138

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Detalii inedite despre Chef Patrizia Paglieri, un interviu spumos și plin de informații nedezvăluite până acum despre femeia și chef-ul Patrizia: de la gustul copilăriei și cafeaua la fierbător, până la obiceiurile și ritualurile de seară, dar și definiția dragostei în viziunea ei, poze în premieră cu familia, cum simte sărbătoarea Crăciunului și de ce e machiată foarte puternic și cu ruj roșu, dar și ce ascunde în poșetă sunt toate cuprinse în paginile noii cărți “Pe tocuri în bucătărie”.

Născută în America, de ani buni în România, Patrizia iubește mâncarea tradițională italienească.

“Noi am fost mereu o familie de oameni veseli, optimiști, pozitivi. Asta ne-a ajutat să ne simțim bine oriunde, în orice situație. Să mergem înainte”. De aceea, pentru Patrizia gustul României este azi cel de casă, de familie. Și de prieteni. Este aici din 1993. Iar acum vă aduce o carte de bucate diferită, în paginile căreia o veți putea descoperi pe femeia Patrizia, puternică, pasională, independentă.

În partea a doua a cărții, chef Patrizia Paglieri dezvăluie secrete și rețete italienești de paste, pizza rapidă, pâine, supe și creme, clătite, risotto, piept de rață, cotlete de miel și deserturi suave: mousse de ciocolată, panna cotta sau înghețată. Rețete dulci și sărate, pentru pasionații de preparate fine și exclusiviste. Fiecare rețetă conține și extra info “Secret de Chef”, iar fotografiile ilustrează impecabil fiecare detaliu.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Patrizia Paglieri

Data apariției: noiembrie 2015

ISBN: 9786069395356

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 93

Limbă: Română

Dimensiuni: 22x22 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Burda România