Descriere produs
Vegetalele și plantele aromatice, sălbatice sau cultivate, legumele, cerealele, fructele și produsele pădurii (ciuperci, trufe și chiar flori) toate aceste ingrediente sunt inima bucătăriei italiene. Astăzi, când un număr tot mai mare de persoane se îndreaptă către dietele vegetariene, această carte devine indispensabilă în bucătărie. 100 de rețete minunate, savuroase și sănătoase.
Carne (2016) ,
Salate (2016) ,
Aperitive şi gustări (2017) ,
Garnituri (2017) ,
Paste (2017) ,
Bucatarie vegetariană (2016) ,
Deserturi (2016) ,
Pizza și focaccia (2016) ,
Paste (2022) ,
Ciocolată (2022) ,
Detalii produs
Autor: Academia Barilla
ISBN: 978-606-93933-3-8
Copertă: Hardcover
Număr pagini: 160
Limbă: Română
Dimensiuni: 20x20 cm
Hârtie: 120g/m
Editura: Creative Publishing
Cărți Non-ficțiune >> Cărți Gastronomie >> Cărți Bucătărie internațională
Cărți Non-ficțiune >> Cărți Gastronomie >> Cărți Bucătărie regională
Cărți Non-ficțiune >> Cărți Gastronomie >> Cărți Rețete
Cărți Non-ficțiune >> Cărți Hobby și carte practică >> Cărți Diete, Nutriţie și Sănătate