TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Revoluţia smoothie-urilor verzi. Saltul radical către sanătatea naturală AD-VIB-RSVSRC-14-N-001
Revoluţia smoothie-urilor verzi. Saltul radical către sanătatea naturală
Vezi
galerie

Revoluţia smoothie-urilor verzi. Saltul radical către sanătatea naturală

de Victoria Boutenko

Id: #232579

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Pionier al alimentaţiei bazate pe crudităţi, Victoria Boutenko te scuteşte de povara de a-ţi mânca verdeţurile cu ajutorul acestei soluţii simple şi eficiente în tabloul luptei permanente pentru o nutriţie adecvată.

Din cauza consumului de alimente procesate şi de tipul fast-food, al excesului de muncă, a meselor luate sub stresul grabei, foarte puţini oameni, în condiţiile acestei curse permanente care este viaţa noastră, reuşesc să aibă o alimentaţie cât de cât echilibrată. Chiar dacă nu suntem în mod evident bolnavi, putem să suferim din cauza lipsei de concentrare, a insomniei, a asteniei sau a unei game de simptome provocate de deficienţa nutriţională. Revoluţia smoothie-urilor vizează tocmai această epidemie insidioasă, refăcând echilibrul alimentaţiei scăpate de sub control.

Răspunsul lui Boutenko este smoothie-ul, care te face să salivezi şi este plin de factori nutritivi. Necesitând un timp redus de preparare, smoothie-ul reprezintă modul simplu de introducere a îndelung neglijatelor fructe, legume şi verdeţuri în alimentaţia noastră. Conţinând 200 de reţete, Revoluţia smoothie-urilor verzi îţi oferă simplitate, o varietate suficient de mare ca să-ţi faci fericite papilele gustative şi ingredientele alimentelor crude care ne asigură nutriţia de care organismul nostru are nevoie şi după care tânjeşte.

Descătuşează puterea vindecătoare a verdeţurilor!

De când am inventat smoothie-urile, le-am băut zilnic şi le-am împărtăşit şi cu alţii. Îmi plac atât de mult sucurile verzi, încât sunt hotărâtă să le beau până în ultima zi a vieţii mele. În familia mea, toţi s-au îndrăgostit de ele, la fel ca şi mulţi dintre prietenii noştri. Oriunde mă duc, adun informaţii de la pasionaţi ai sucurilor verzi din întreaga lume. Preparând zilnic sucuri verzi, cercetând şi primind scrisori de la cititori, am compilat în această nouă carte cele mai bune reţete şi principii fundamentale pentru crearea şi consumul smoothie-urilor.

Sper că te vei bucura enorm să descoperi lumea smoothie-urilor şi să descoperi care sunt reţetele tale preferate pentru o stare de sănătate optimă. Distracţie plăcută cu blenderul!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Victoria Boutenko

Traducător: Bogdan Chircea

Data apariției: aprilie 2014

ISBN: 978-606-8420-40-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 211

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Adevăr divin

 

Loc în topurile Cartepedia

Victoria Boutenko
Victoria Boutenko
Autor

Victoria Boutenko este o autoare recompensată cu numeroase premii pentru cărţile...

vezi autor