TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Înotatorul RA-JOZ-NOTATO-15-N-001
Înotatorul
Vezi
galerie

Înotatorul

de Joakim Zander

Titlu apărut în colecția Iceberg Fiction la RAO

Id: #240700

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Acţiunea romanului "Înotătorul" are loc pe scena politică din Bruxelles, pe culoarele liniştite ale sediului CIA din Virginia, în zonele de război fierbinţi din Orientul Mijlociu, dar şi pe ţărmurile stâncoase ale arhipelagului suedez. Un spion american îşi abandonează oraşul copilăriei pentru o soartă nesigură. Neputinţa lui de a se ierta pe sine pentru ceea ce a făcut îl determină, de-a lungul anilor, să încerce să se elibereze de trecutul pe care, de altfel, îl poartă cu el în Liban, Afganistan, Irak - oriunde pericolul şi stresul, crede, şi speră el, îi permit să uite.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Joakim Zander

Traducător: Ionela Chirilă

Data apariției: februarie 2015

Titlu original: The Swimmer

ISBN: 9786066097567

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 416

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: RAO

Teme: pericol, război

 
 

Opinii editoriale

„O călătorie remarcabilă prin mai multe țări, orașe și locuri, bogată în conflicte complexe și cu o conspirație stufoasă, de amploare, în care informațiile și ideile se întrepătrund neașteptat, o conspirație care ne face să ne simțim brusc foarte înspăimântați ori îngrijorați, și totuși o conspirație credibilă.”

Chris Pavone, autor al bestsellerurilor „The Expats, Expatriații” și „The Accident”

„Autorul înaintează cu încredere, prezentând o poveste cu adevărat captivantă și făcând astfel ca Înotătorul să fie o carte pe care să nu o poți lăsa din mână.”

Diario Digital (Portugalia)