TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Lumea vazută de Bob PO-JAB-LUMVDB-16-N-001
Lumea vazută de Bob
Vezi
galerie

Lumea vazută de Bob

de James Bowen

Titlu apărut în colecția Polirom Junior la Polirom

Id: #245190

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În Lumea vazută de Bob, James Bowen continua povestea aventurilor sale alături de motanul Bob pe străzile Londrei. Fie că e vînzător al revistei The Big Issue, fie că se întoarce la vechea sa îndeletnicire, aceea de cîntăreț ambulant în Covent Garden, James este însoțit pretutindeni de motanul roșcat, care nu doar îl ajută să își refacă viața, ci îl și salvează – la propriu – din situații periculoase. Încetul cu încetul, omul și motanul din stația de metrou Angel și din Covent Garden devin un fel de celebrități locale, apar în ziare, se întîlnesc cu primarul Londrei sau cu Paul McCartney, dar viața lor rămîne în continuare grea, apăsătoare și plină de riscuri. Legatura strînsă dintre cei doi, toanele și temerile fiecăruia dintre ei, primejdiile prin care trec, dar și turnura radicală pe care o ia destinul lor după întîlnirea cu o agentă literară sînt relatate cînd cu duioșie, cînd cu un umor cuceritor, iar istoria acestei prietenii a devenit o sursă de inspirație pentru nenumărați cititori din întreaga lume.

extinde
 

Detalii produs

Autor: James Bowen

Traducător: Ana-Maria Man

Data apariției: iulie 2016

Titlu original: The World According to Bob

ISBN: 978-973-46-6178-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 248

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x22 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Polirom

Teme: aventură

 

Din blogul Cartepedia

Cartepedia Cartepedia

,,De două ori pe lună, redacția revistei Semne Bune vine în vizită pe Cartepedia și îți recomandă cele mai interesante lecturi pe care poți pune mâna. ...“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

„Iata și a două ieșire în scenă a unuia dintre cele mai îndrăgite cupluri de artiști din nordul Londrei... Această continuare, mult așteptată de public, reia povestea din locul unde s-a întrerupt în Un motan pe nume Bob, dezvăluindu-ne ce s-a mai întîmplat cu inedita pereche după primul său succes.”

Evening Standard

„O poveste simplă și emoționantă despre o tovărășie de durată, întemeiată pe încredere și respect reciproc... care va deveni cu siguranță un nou bestseller.”

Kirkus Reviews

 „Amestecul inteligent și bine echilibrat de umor și duioșie face din Bowen un povestitor fermecător, așa că nu-i deloc de mirare că această pereche a atras atît de mulți fani, și pe Facebook, și în viață reală. Bowen a reușit să creeze o continuare extraordinară a unei povești uluitoare, aflată abia la început.”

Publishers Weekly
James Bowen
James Bowen
Autor

James Bowen s-a născut în 1979, în Surrey, o parte din copilărie și-a petrecut-o...

vezi autor