TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sânge regesc AL-VAB-SNGE0R-11-P-001
Vezi
galerie

Sânge regesc

de Vanora Bennett

Id: #211849

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Povestea unei mari regine, o femeie de un curaj imens, care a trăit după propriile-i reguli: o adevarată supravieţuitoare.

 În anul 1420 o tânără prinţesă a fost dată în căsătorie cuceritorului neamului ei, Henric al V-lea. Ea este Catherine de Valois – o prinţesăfranceza de sânge regesc. El este fiul uzurpatorului tronului englez. Proaspăt întors de pe câmpul de luptă, Henric vine să-şi ceară mireasa şi dreptul la tronul Franţei. Acum Catherine trebuie să devină regina unui om care se simţea mai bine la război decât oriunde altundeva şi soţia unui bărbat hotărât să-i distrugă poporul.  

  Singură şi lipsită de prieteni, îl găseşte pe singurul om care putea înţelege prin ce trecea ea: un tânăr vels, Owain Tudor, la fel de rătăcit printre englezi cum era şi ea. Se întâlnesc două suflete pereche, dar această prietenie se va dovedi pe cât de irezistibilă, pe atât de primejdioasă.  

Vanora Bennett s-a născut şi a crescut la Londra. A petrecut o lungă perioadă departe de ţară, în calitate de corespondent de presa, relatând desfăşurarea unor conflicte politice, militare şi religioase dintr-o serie de ţări marcate de instabilitate politică, de la Angola şi Cambodgia până la Rusia şi Zimbabwe. Este scriitoare şi ziaristă independentă, colaboratoare la ediţia online a ziarului The Times, unde ţine o rubrică săptămânală în care tema predilectă o constituie latura nonconformistă a capitalei britanice. Locuieşte în nordul Londrei împreună cu soţul şi cu cei doi copii.



Alte titluri pentru VanoraBennett (autor):
Regina nimănui (2014) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Vanora Bennett

Data apariției: mai 2011

ISBN: 978-973-724-298-3

Copertă: Paperback

Număr pagini: 664

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Allfa

Teme: iubire

 

Opinii editoriale

“Vanora Bennett se inspiră din viaţa prinţesei Catherine de Valois, o femeie a cărei iubire a schimbat cursul istoriei. Bennett se apleacă asupra tinereţii, căsătoriei şi văduviei prinţesei de Valois, zugrăvind aievea imaginea anilor tulburi ai războiului şi a intrigilor, precum şi viaşa unei familii disfuncţionale.”

Romantic Times Book Reviews