TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Moarte la curtea rajahului TA-SHS-MOALCR-11-N-001
Moarte la curtea rajahului
Vezi
galerie

Moarte la curtea rajahului

de Shivani Singh

Titlu apărut în colecția Taj Retro la Taj

Id: #231075

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

India colonială – rajahi, concubine, dansatoare, copii din flori… roman de epocă? Dragoste, mister, capriciu, păcat, cruzime, crimă – mystery? Şi una, şi alta! O perlă a coroanei literaturii! Citiţi-mă! Misiunea mea este să vă povestesc cum era în India pe atunci… la răscrucea drumurilor şi a istoriei… pe când rajahii erau încă puternici, se complăceau în capricii teribile şi locuiau în palate splendide! Totul, povestit de o prinţesă adevarată, al cărei bunic a fost rajahul din Madhupur! Furaţi de poveste, veţi afla tot ce voiaţi să ştiţi despre India colonială… cu tot alaiul ei: rajahi, concubine, dansatoare, copii din flori, sărbători, temple, mantre, văduve arse pe rug, scrieri sacre, zei şi demoni din Orissa, asceţi, veşminte splendide, războinici rajpuţi, specialităţi culinare, instrumente muzicale exotice, bijuterii, elefanţi… ingredientele oricărui roman de epocă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Shivani Singh

Traducător: Elena Mareși, Florina Dobre

Data apariției: noiembrie 2011

ISBN: 9786069237540

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Taj

Teme: aventură, război

 

Opinii editoriale

"Crima, zvonuri, desfrâu, excentricitate, intrigi meschine… Fictiune bine scrisa… nu o lasi din mâna…"

 

The Tribune on Sunday

"Nu am citit aceasta carte. Am vizitat-o. Nu este un roman, este o pictura. Face parte nu din clanul rajput, ci din clanul Bruegel."

Dana Deac, director TVR1

"Cu pana ei ascutita ca o sulita, Singh ofera cititorului evadarea din lumea povestilor noastre banale, evadarea dupa care toti tânjim."

India Today

"...Lumea rajahilor de odinioara traind în palate fabuloase, pline de comori, sub fastul si stralucirea carora colcaie secrete rusinoase, pasiuni tulburi, tragedii si pacate apasatoare. Scriitoare iesita din comun… a gasit calea sa îsi salveze familia princiara si regatul de uitare, daruindu-le cititorilor."

Elisabeta Lasconi, Ziarul de Duminică

"Un nume de care vom mai auzi: Shivani Singh, al carei roman de debut a fost înhatat de editori."

 

Outlook

"Recomand din tot sufletul aceasta carte… dincolo de orice conventie care se poate întâmpla la o emisiune de televiziune. Cartea asta chiar merita."

Cătălin Ştefănescu, în emisiunea Garantat 100%, TVR1