TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Să nu ne uităm la ceas NE-ROB-MINESD-15-N-001
Să nu ne uităm la ceas
Vezi
galerie

Să nu ne uităm la ceas

de Rodica Ojog-Braşoveanu

Titlu apărut în colecția Suspans la Nemira

Id: #241207

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Cum nu se poate mai tipic și mai concludent... O priveliște care spune totul despre exotismul acestei țări: Orientul și Occidentul oferite pe aceeași tipsie, un curcubeu cocktail.“ Aceasta este România din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, unde povestea de dragoste dintre Elvira Manu și colonelul Kurt von Sundlo se împletește cu o intrigă politică de zile mari și cu aventurile palpitante ale agenților secreți care luptă împotriva naziștilor.

Inegalabila Rodica Ojog-Brașoveanu își răsfață din nou cititorii cu un roman în care îmbină magistral proza de atmosferă și literatura de suspans.

 

„Elvira Manu surâse amintirii. Agenții naziști îl scutiseră pe colonel să facă eforturi pentru a simula culorile autenticului. Dimpotrivă, se ivise problema securității vieții Elvirei. Ticu Stratulat, agent proaspăt recrutat pe atunci, ca și ea, și mai cu seamă bătrânul Duca se dovediseră paznici de nădejde. Prințul activa în serviciul secret încă din timpul celuilalt război. Avea o răfuială veche de familie cu boche-ii. Fratele său, căpitanul de stat-major Anton Duca, capturat de ostașii lui Wilhelm, fusese asasinat după torturi bestiale. Ștefan ar fi iertat și poate uitat glonțul primit bărbătește, din față, pe câmpul de luptă. Crima odioasă însă, comisă în beciurile poliției militare germane din Cluj, se cerea plătită. Nu putea fi uitată în sipetul cu scrisori vechi de familie...”

extinde
 

Detalii produs

Autor: Rodica Ojog-Braşoveanu

Data apariției: septembrie 2022

ISBN: 978-606-43-1386-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Nemira

Teme: iubire, nazism, război, secret

Rodica Ojog-Braşoveanu
Rodica Ojog-Braşoveanu
Autor

Rodica Ojog-Braşoveanu se naşte în familia unui avocat. Copilăria îi este una tu...

vezi autor