TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Marioneta AL-ROH-MARION-10-P-001
Marioneta
Vezi
galerie

Marioneta

de Robert Harris

Id: #211850

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Un om va dezvălui cea mai mare conspirație a lumii
 

Descriere produs

Ce-ai face dacă, într-o bună zi, ți s-ar propune rolul de „scriitor-fantomă”? Dar atunci când ai afla că angajatorul tău este chiar cel mai controversat prim-ministru al Marii Britanii și că, pentru a-i scrie memoriile, a-i beneficia de o sumă exorbitantă și de condiții de lucru de vis? Ce te faci când descoperi că precedentul „scriitor din umbră” a murit în împrejurări dubioase? Renunți sau mergi mai departe, pentru a afla povestea acestui straniu comanditar? Și cine este cu adevărat „marioneta”?

 

Acțiunea acestui thriller senzațional se precipită încă și mai tare sub presiunea deadline-ului de publicare a memoriilor, care se apropie vertiginos, și a scandalului internațional declanșat în momentul în care prim-ministrul Adam Lang este acuzat de crime împotriva umanității. Dacă mai adăugăm o soție machiavelică și o amantă geloasă, mașinațiile CIA-ului și decorul sumbru al unei insule cețoase, avem deja piesele principale ale puzzle-ului.

 

Marioneta este un thriller politic complex, nuanțat psihologic și cu un umor mușcător – Adam Lang este inspirat în mare măsură de personalitatea lui Tony Blair, iar mesajul romanului se constituie într-o critică pertinentă la adresa ciocnirilor politice anglo-americane în Orientul Mijlociu.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Robert Harris

Data apariției: martie 2010

Titlu original: The Ghost

ISBN: 9789737242150

Copertă: Paperback

Număr pagini: 360

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Allfa

Teme: anchetă, secret

 

Opinii editoriale

Cel mai bun autor de thrillere al Marii Britanii.”  

Daily Mail
Robert Harris
Robert Harris
Autor

Robert Harris s-a născut în 1957 în Nottingham, iar în prezent locuieşte în Berk...

vezi autor