TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Amintirile unui însingurat AD-NIS-AMINUN-13-N-001
Amintirile unui însingurat
Vezi
galerie

Amintirile unui însingurat

de Nicolae Sirius

Titlu apărut în colecția Punct RO. Proză la Adenium

Id: #230752

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

S-au reîntâlnit întâmplător după douăzeci de ani și, depănând amintiri țesute pe canavaua singurătății, laitmotivul existenței fiecăruia dintre ei, un secret păstrat de ea cu sfințenie în toată această perioadă va ieși la lumină, pe cât de dramatic, pe atât de real. 

Povești multicolore de iubire, evocate cu nostalgie de oameni care i-au cunoscut toate fațetele, când roz, când incolore…

extinde
 

Detalii produs

Autor: Nicolae Sirius

Data apariției: august 2013

ISBN: 978-973-8097-12-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 328

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Adenium

Teme: iubire, secret, singurătate

 

Opinii editoriale

"Nicolae Sirius a locuit un timp în Austria, apoi nouă ani în Australia, doi în Germania şi, de mai bine de cincisprezece ani, trăieşte în Japonia. A plecat de aici ca poet şi revine, iată, acum, ca romancier – după ce a mai publicat piese de teatru sau eseuri. Cum se văd, peste ani, oamenii şi întâmplările din ţară prin retina lui neliniştită şi călătoare, prin filtrul unor experienţe de viaţă incredibile? Dar o poveste de dragoste?... Cititorii acestei cărţi vor afla cu siguranţă şi se vor lăsa cuceriţi.” 

Aurel Maria Baros

"Romanul este o dezbatere asupra societăţii româneşti din ultimii ani ai totalitarismului şi primii ani ai tranziţiei. Peste drama romanului, autorul ţese o pânză diafană a unei realităţi iluzorii, în care înfăşoară cu delicateţe gândurile personajelor prinse în eternul joc al iubirii. Poveştile de dragoste glisează, se întrepătrund, se reiau într-un alt plan, creând senzaţia că adevărata dezbatere se referă la iubire.” 

Aurel Antonie