TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cântarea asasinului LI-MGV-CNTARA-13-P-001
Cântarea asasinului
Vezi
galerie

Cântarea asasinului

de M. G. Vassanji

Id: #218261

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

După sângeroasele conflicte între hinduiști și musulmani care au cuprins vestul Indiei în anul 2002, Karsan Dargawalla, fiul unui lider spiritual, păzitorul altarului unui sufist medieval, începe să spună povestea familiei sale și a altarului acum distrus. În anii 1960, tânărul Karsan, deși menit să devină, la rândul său, lider spiritual, nu-și dorește decât să fie un om „obișnuit”, să meargă la școală, să joace cricket, să curteze fete de vârsta sa, să călătorească.

 

Când este admis la Harvard, inevitabilul conflict între chemarea lumii celei mari și dorința tatălui de respectare a tradiției nu mai poate fi oprit. Karsan își alege drumul său și se rupe de familie. După treizeci de ani însă, moștenirea sa îl bântuie în moduri cu totul neașteptate.

 

O poveste de o mare încărcătură istorică și emoțională, a unui om prins între vechi și modern, între moștenire și descoperire, între datorie filială și dorințe personale de nestăpânit, Cântarea Asasinului este balada unei vieți schimbate irevocabil. Tensiunea dintre tradițiile spirituale seculare ale Indiei și militantismul religios contemporan sunt mecanismele care derulează această melancolică saga de familie cu adevărat memorabilă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: M. G. Vassanji

Data apariției: mai 2012

Titlu original: The Assassin’s Song

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 464

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x21,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: aventură, conflict, emoții, şcoală, familie