TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Descendenţii HF-KHH-DESCEN-12-P-001
Vezi
galerie

Descendenţii

de Kaui Hart Hemmings

Titlu apărut în colecția Raftul Denisei la Humanitas Fiction

Id: #203282

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Bestseller internaţional vândut în peste douăzeci şi cinci de ţări. În 2007, romanul Descendenții a câştigat Elle Magazine's Readers' Prize (SUA). A fost New York Times Book Review Editors' Choice în 2008. În 2011, romanul a fost ecranizat într-un film de mare succes, cu George Clooney în rolul principal, care a câştigat Premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat.

Narat într-un stil curajos, puternic, uneori de un umor irezistibil, Descendenţii e un roman despre o familie neconvenţională obligată de împrejurări dramatice să se reunească spre a-şi recupera propria moştenire şi identitate.

Matt King e un avocat bogat din Honolulu, a cărui soţie, Joanie, a suferit un accident în timpul unei curse de bărci cu motor şi se află în comă. Mai mult, Matt află că soţia lui îl înşela şi era pe punctul de a-i cere divorţul, iar medicii hotărăsc să o deconecteze de la aparate pe Joanie, conform cererii din testamentul acesteia. Tatăl lui Alex, o adolescentă rebelă, care are probleme cu alcoolul şi drogurile, şi al lui Scottie, aflată la vârsta tuturor întrebărilor, Matt realizează că se confruntă cu o criză existenţială fără precedent şi că lui îi revine responsabilitatea de a-i proteja pe ceilalţi membri ai familiei.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Kaui Hart Hemmings

Traducător: Nadine Vlădescu

Data apariției: 2012

Titlu original: The Descendants

ISBN: 978-973-689-524-1

Copertă: Paperback

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Humanitas Fiction

Teme: identitate

 

Opinii editoriale

„Un debut fantastic. O poveste despre fragilitatea fiinţei umane.”

Mail on Sunday

„Un roman surprinzător şi emoţionant, o poveste despre moarte şi infidelitate care sfârşeşte prin a vorbi despre viaţă şi dragoste.”

Time Out New York
Kaui Hart Hemmings
Kaui Hart Hemmings
Autor

Kaui Hart Hemmings s-a născut în Hawaii şi a studiat la Colorado College. Este a...

vezi autor