TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Fațetele dragostei LI-JUM-FAETED-13-N-001
Fațetele dragostei
Vezi
galerie

Fațetele dragostei

de Julie Maxwell

Titlu apărut în colecția Lira la Litera

Id: #233027

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

E riscant să iubești doi oameni în același timp, dar pentru Florence Brown riscul pare să merite: ea descoperă uimită că sentimentele ei față de soțul său, Robert, sunt la fel de autentice ca dragostea față de renumitul neonatolog și profesor Thomas Marvelle, a cărui controversată invenție – incubatorul umed – poate salva bebelușii prematuri născuți cu săptămâni bune înainte de termen. După un astfel de joc la dublu plin de satisfacții, Florence descoperă că este însărcinată. Este aproape sigură că poartă în pântece copilul lui Robert.


Dar dacă totuși tatăl este Thomas? Helen Donald este o asistentă care își plânge bebelușul pe care l-a pierdut în mod tragic cu ceva timp înainte de inventarea incubatorului umed. Suferința ei este greu de descris și de depășit, iar relația cu soțul este pusă la grea încercare. Va reuși oare prin ajutorul dat altor părinți care trec prin aceeași dramă să își continue viața alături de omul iubit?


Fațetele dragostei este un roman care surprinde lucrurile pe care dragostea ne poate îndemna să le facem, un roman îndrăzneț, înduioșător, uneori amuzant și pe alocuri dureros de sincer.


Julie Maxwell a confirmat prin Fațetele dragostei succesul înregistrat de primul său roman apărut în 2007, precum și părerea criticilor și a cititorilor că este una dintre speranțele literaturii britanice.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Julie Maxwell

Data apariției: 2013

Titlu original: These are our children

ISBN: 978-606-686-423-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 10,7x17,7 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: iubire