TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cheia Adâncului RA-JCS-CHEIAA-12-N-001
Cheia Adâncului
Vezi
galerie

Cheia Adâncului

de Jose Carlos Somoza

Id: #209501

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Viaţa monotonă a lui Daniel Kean, un tânăr angajat la căile ferate, va fi marcată pentru totdeauna când, într-o zi normală de lucru, descoperă un călător cu o bombă legată de trup. Înainte de a putea reacţiona, străinul îi propune o înţelegere riscantă... Începând din momentul acela, familia lui Daniel va fi în primejdie şi singura posibilitate de a o salva va fi descoperirea persoanelor care se ascund în spatele atentatului terorist din tren. Împreună cu o fată ai cărei ochi văd doar întunericul, cu un bibliofil sceptic şi iscoditor şi cu ciudaţii şi puternicii prieteni ai acestora, Daniel va străbate ţinuturi crepusculare bântuite de legende străvechi şi de zei arhaici, din Germania pâna în cele mai ascunse colţuri ale Pamântului, pentru a găsi "Cheia Adâncului" şi a descoperi adevărul despre entitatea supremă care guvernează lumea. Un adevăr pe cât de neaşteptat, pe atât de înfiorător. 

"Cheia Adâncului" este un thriller care se desfăşoară în viitor şi în care José Carlos Somoza, folosind tehnici narative care merg de la jocurile de rol până la cele ale romanelor clasice de aventuri, evocă un univers de umbre a cărui dezvăluire îl va ţine pe cititor cu sufletul la gură până la sfârşit.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jose Carlos Somoza

Traducător: Adriana Ersilia Steriopol

Data apariției: iunie 2012

Titlu original: La llave del abismo

ISBN: 9786069318287

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 512

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: RAO

 

Opinii editoriale

"O carte de groază? Thriller sau SF? Romanul lui Somoza le bifează pe toate împletindu-le cu o sumedenie de teme și motive preluate, în general, din clasicele science-fiction-ului."

Cutii chinezești cu iz lovecraftian - Elena Potocean - bookblog.ro