TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Maestrul de la Prado RA-JAS-MAEDLP-15-N-001
Maestrul de la Prado
Vezi
galerie

Maestrul de la Prado

de Javier Sierra

Titlu apărut în colecția Biblioteca Rao la RAO

Id: #242219

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În cel mai pur stil al poveştilor cu mistere ale lui Javier Sierra, Maestrul de la Prado prezintă un periplu pasionant prin cele mai puţin cunoscute şi mai secrete cronici ale uneia dintre cele mai importante pinacoteci din lume, Muzeul Prado. O aventură care le va schimba cititorilor, pentru totdeauna, percepţia asupra artei şi îi va ajuta să înţeleagă sensul şi rolul lăuntric al acesteia. În acest roman, Javier Sierra i se prezintă cititorului în calitate de învăţăcel şi de maestru totodată, dezvăluindu-i tainele operelor de artă din Muzeul Prado. Autorul urzeşte o intrigă palpitantă, bazată pe prezenţa şi învăţăturile doctorului Luis Fovel, un personaj misterios pe care tânărul Sierra îl cunoaşte într-o după-amiază de la sfârşitul anului 1990 în faţa Perlei, unul dintre tablourile lui Rafael.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Javier Sierra

Traducător: Graal Soft

Data apariției: decembrie 2015

Titlu original: El Maestro del Prado

ISBN: 978-606-6098-94-6

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: RAO

Teme: secret

 

Opinii editoriale

"O capodoperă care deschide căi spre o lume pasionantă. O lectură care ne va schimba pentru totdeauna viziunea despre artă."

Juan Eslava Galan

"Fenomene pe care mulți dintre noi le-am putea considera ca făcând parte din domeniul miturilor, pentru Sierra sunt enigme care trebuie rezolvate, întrucât el nu vede lucrurile precum ceilalți."

Juan Gomez-Jurado, La Voz de Galicia

"O altă cheie care ne ajută să descifrăm secretul succesului său o reprezintă sinceritatea sa creativă, autenticitatea și onestitatea sa ca scriitor."

Revista literară Turia
Javier Sierra
Javier Sierra
Autor

Format în lumea jurnalismului - timp de șapte ani a fost director al revistei Ma...

vezi autor