TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cartea săruturilor VE-ICN-CARTES-16-N-001
Cartea săruturilor
Vezi
galerie

Cartea săruturilor

de Iv cel naiv

Id: #244377

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea săruturilor strânge într-un volum 42 de tipuri de sărut trăite chiar de cititori, puse în versuri de Iv cel Naiv și ilustrate de Vali Petridean. De la cel mai nevinovat la cel mai electrizant, de la cel mai familiar la cel mai spontan, de la pasiune la pupic, multe dintre săruturile trăite sau imaginate de cititori se răgăsesc aici. Cartea săruturilor nu e este doar pentru cei îndrăgostiți: părinți, iubiți, bunici, prieteni sau copii veţi descoperi poezia propriilor săruturi între paginile ilustrate.

Incluse în cel de-al cincilea volum semnat de Iv cel Naiv şi ilustrat de Vali Petridean, cele 42 de tipuri de sărut sunt de testat, rememorat, reinventat, povestit, repovestit, de citit și recitit.
În vacanţă, pentru lecturi de seară, la cafeaua de dimineață, din dragoste pentru poezie, Cartea săruturilor rescrie poveştile citilorilor sărut cu sărut.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Iv cel naiv

Ilustrator: Vali Petridean

Data apariției: mai 2016

ISBN: 9786068642826

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 88

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x17 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Vellant

 

Din blogul Cartepedia

Romeo Aurelian Ilie Romeo Aurelian Ilie

,,Cunoscutul veșnic necunoscut (cu numele său real) revine și ne servește o nouă porție de naivitate. Dar nu din aceea dăunătoare minții și sufletului, ci un soi de naivitate ce se aseamănă foarte mult......“

citește mai mult
Vali Petridean
Vali Petridean
Ilustrator

Unul dintre cei mai apreciaţi ilustratori români, Vali Petridean a ilustrat toat...

vezi autor