TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ines a sufletului meu HF-ISA-INEASM-17-N-001
Vezi
galerie

Ines a sufletului meu

de Isabel Allende

Titlu apărut în colecția Seria de autor Isabel Allende la Humanitas Fiction

Id: #232946

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Scriitoarea chiliană Isabel Allende este o povestitoare fabuloasă, ale cărei cărţi, traduse în peste treizeci de limbi, se vând în milioane de exemplare şi au devenit bestselleruri pe patru continente.

 

În anii treizeci ai secolului al XVI-lea, tânăra Inés Suárez se hotărăşte să părăsească Spania. Îmbarcându-se pe un vas ce se îndreaptă spre Lumea Nouă, Inés nu ştie însă că îi stă scris în stele să deseneze pe harta lumii, împreună cu misteriosul Pedro de Valdivia, conturul unei ţări.

 

Nimic nu părea să o predestineze pe Inés Suárez, o croitoreasă spaniolă frumuşică şi modestă, unei vieţi ieşite din comun. Însă Inés se hotărăşte să-şi regăsească soţul, plecat la război dincolo de Ocean, şi astfel tânăra ajunge în Americi, unde o aşteaptă o nouă iubire, dar şi o viaţă plină de lupte grele şi rare momente de fericire. Alături de căpitanul Pedro de Valdivia, această eroină a Spaniei de care istoria s-a ocupat atât de puţin ajunge adevărata întemeietoare a Regatului Chile. Povestea de iubire dintre Pedro şi Inés, ce durează mai bine de treizeci de ani, e trăită cu întreaga disperare şi intensitate conferite de o existenţă mereu primejduită de iminenţa unui răz-boi cu indienii mapuche. Trecând prin toate primejdiile imaginabile, convertindu-se deopotrivă în sfetnic, strateg, infirmieră improvizată, dar şi în mamă spirituală a coloniştilor, Inés îşi asumă un ultim rol, pe cel de cronicar al evenimentelor care au precedat întemeierea statului Chile, şi îşi relatează povestea de dragoste şi trădare.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Isabel Allende

Traducător: Cornelia Rădulescu

Data apariției: februarie 2017

Titlu original: Inés del alma mía

ISBN: 9786067791679

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 312

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Humanitas Fiction

Teme: aventură, iubire, război, trădare

 

Opinii editoriale

„Iubirea dintre Inés şi Pedro de Valdivia este atotbiruitoare şi le dă puterea de a cuceri o ţară sălbatică precum Chile. Un roman plin de acţiune, în care se împletesc războiul şi dragostea!”

Le Nouvelliste

„Inés a sufletului meu e un roman plin de culoare şi senzualitate. Inés este cu adevărat o eroină a vremii ei, iar Isabel Allende ştie mai bine ca oricine să respecte faptul istoric.”

Star Tribune

„În Inés a sufletului meu Isabel Allende surprinde jocul de lumini şi umbre ce a însoţit cucerirea Americilor, şi o face cu enorm talent şi obiectivitate istorică.”

El Mundo
Isabel Allende
Isabel Allende
Autor

Isabel Allende, nepoata fostului preşedinte chilian Salvador Allende, s-a născut...

vezi autor