TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Windows on the World PM-FRB-WINOTW-09-P-001
Windows on the World
Vezi
galerie

Windows on the World

de Frédéric Beigbeder

Titlu apărut în colecția Funky Fiction la Pandora M

Id: #226881

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Imaginaţi-vă ce au simţit pe 11 septembrie 2001 oamenii care erau în World Trade Center... O carte despre evenimentele dramatice din Twin Towers, mai exact o confesiune în care autorul recompune minut cu minut, micul dejun pe care un tată divorţat şi cei doi fii ai săi îl iau în Windows on the World, restaurantul aflat la etajul 107 din turnul nordic, primul dintre cele două Twin Towers care a fost lovit, ultimul care a căzut.

Câştigătoare a premiilor Prix Interallie în 2003 şi Independent Foreign Fiction Prize în 2005, cartea Windows on the World este cronica ultimelor minute de dinaintea prăbuşirii.

"Acum se ştie destul de precis ce s-a întâmplat la ora 8,46. Un Boeing 767 de la American Airlines, care transporta 92 de pasageri, din care 11 membri ai echipajului, s-a izbit de faţada de nord a turnului nr. 1. Se ştie, de asemenea, că nici una dintre cele 1344 de persoane captive în cele 19 etaje aflate deasupra locului de impact nu a supravieţuit. Evident, această informaţie elimină orice suspans din cartea de faţă. Cu atât mai bine: nu este un thriller; doar o tentativă - poate menită eşecului - de a descrie indescriptibilul (...). Martorii atestă că majoritatea victimelor au supravieţuit până la prăbuşirea clădirii la 10,28. Au suferit 102 minute - durata medie a unui film hollywoodian."

Frédéric Beigbeder

extinde
 

Detalii produs

Autor: Frédéric Beigbeder

Traducător: Marie-Jeanne Vasiloiu

Data apariției: 2009

Titlu original: Windows on the World

Copertă: Paperback

Număr pagini: 296

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Pandora M

 

Opinii editoriale

"O carte coplesitoare. Te bulverseaza si te lasa fara replica." 

Financial Times
Frédéric Beigbeder
Frédéric Beigbeder
Autor

Născut în 1965, într-o familie înstărită, Frédéric Beigbeder și-a început carier...

vezi autor