TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cincizeci de umbre descătuşate (Vol. III) TR-ELJ-CDUDVI-12-N-001
Vezi
galerie

Cincizeci de umbre descătuşate (Vol. III)

de E. L. James

Titlu apărut în colecția Eroscop la Trei

Id: #212357

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Romantic, amuzant şi încărcat de erotism acest roman te cucereşte, te captivează şi te domină.Citeşte cartea despre care vorbeşte toată lumea!

60 de milioane de exemplare din trilogie vândute în întreaga lume în 6 luni Trilogia Fifty Shades este un bestseller mondial absolut:

# 1 Amazon.com

# 1 New York Times Bestseller

# 1 Amazon.co.uk

# 1 Bookseller

Anastasia Steele şi Christian Grey au acum totul: dragoste, pasiune, intimitate, bogăţie şi o mulţime de posibilităţi privind viitorul lor. Însă Ana ştie că nu va fi uşor să trăiască alături de Fifty Shades. A fi împreună este o provocare plină de neprevăzut. Într-un fel sau altul, Ana trebuie să înveţe să împărtăşească stilul de viaţă opulent al lui Christian fără să-şi sacrifice propria identitate. La rândul său, Christian trebuie să-şi înfrângă dorinţa nestăpânită de control în timp ce se luptă cu demonii din trecutul său chinuitor. Tocmai când se pare că forţa iubirii lor va eclipsa orice obstacol, soarta conspiră pentru a face ca temerile cele mai adânci ale Anei să devină realitate...

Cincizeci de umbre descătuşate este al treilea volum al unei trilogii care a marcat o nouă eră în industria cărţii: după ce a devenit un hit mondial ca e-book, trilogia a fost publicată în format de carte tipărită, înregistrând vânzări de 60 de milioane de exemplare în şase luni. Cele trei romane au fost traduse în peste 50 de limbi, iar apariţia lor a fost salutată de celebrele publicaţii New York Times şi Wall Street Journal.

Drepturile de ecranizare a trilogiei au fost câştigate de Universal Pictures.

extinde
 

Detalii produs

Autor: E. L. James

Traducător: Laurenţiu Dulman

Data apariției: 2012

Titlu original: Fifty Shades Freed

ISBN: 978-973-707-711-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 720

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: iubire

 

Opinii editoriale

”Cartea „se vinde” pentru că de undeva dintre paginile acestei cărți se conturează o revoltă împotriva femeii ca obiect, femeii-pansament numai bună de pus pe traumele din copilărie ale bărbatului.”

Umbre anoste - Elena Potocean - bookblog.ro
E. L. James
E. L. James
Autor

După ce a lucrat douăzeci şi cinci de ani în televiziune, E. L. James a hotărât...

vezi autor