TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Magicianul din Lhasa AT-DAM-MAGIDL-16-N-001
Magicianul din Lhasa
Vezi
galerie

Magicianul din Lhasa

de David Michie

Id: #246710

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Atunci când călugărul novice Tenzin Dorje află de la gurul său că Armata Roşie invadează Tibetul, cel mai sumbru moment din istoria ţării sale îi prilejuieşte, în mod paradoxal, o conştientizare a scopului său existenţial. Acceptă misiunea de a transporta în siguranţă prin munţii Himalaya două texte antice ţinute în secret.
O jumătate de veac mai târziu, într-un paradox de circumstanţe tulburător de similare, lui Matt Lester îi este dat să îşi transmită înţelepciunea aparte ca om de ştiinţă, atunci când proiectul nanotehnologic este transferat în mod misterios de la Londra la un incubator de cercetare din Los Angeles.
Tenzin şi Matt pornesc în aventuri paralele, cu legături între ele care ne dau fiori. Călătoria periculoasă a lui Tenzin prin munţii Himalaya, prinsă între dificultăţile fizice covârşitoare şi oroarea omniprezentă a capturării de către Armata Roşie, se reflectă în realitatea modernă a lui Matt, însă nu cu provocări mai puţin traumatice, dat fiind că relaţia pasională cu logodnica sa, Isabella, şi cariera sa înfloritoare trec prin crize de proporţii. Exact în momentul în care şi Tenzin şi Matt înfruntă catastrofa, poveştile lor converg, transformându-ne în mod spectaculos înţelegerea asupra lucrurilor petrecute anterior.
extinde
 

Detalii produs

Autor: David Michie

Data apariției: noiembrie 2016

ISBN: 978-606-8758-20-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 391

Limbă: Română

Dimensiuni: 10,5x18 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Atman

 

Opinii editoriale

„Un roman de idei în ritm de thriller, foarte emoţionant. „Magicianul din Lhasa” te va purta în locuri pe care nici măcar nu le bănuiai şi pe care nu vei mai dori să le părăseşti.”

STEPHEN GRAHAM JONES, autor și profesor de literatură engleză la Universitatea din Colorado

„„Magicianul din Lhasa” este o carte încântător de captivantă, întreţesută cu suspans în fiecare capitol. Este totodată o lectură jovială care îți dăruiește o speranţă sinceră pentru condiţia umană.”

DENNIS DROGSETH autor și critic
David Michie
David Michie
Autor

David s-a născut în Zimbabwe, a făcut studii la Universitatea Rhodes din Afric...

vezi autor